Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 26 augustus 2021

Frosty Friends

 Hallo!

En allemaal weer terug van  vakantie en uitgerust? Wij hebben de vakanties nog tegoed. Merk wel dat ik er langzamerhand wel aan toe ben. Vandaag  was ik vrij omdat er een collega op vakantie is en daar werk ik morgen voor. Moest nodig HH klusjes doen maar zo geen zin in....helaas pindakaas er lopen hier geen kaboutertjes rond.  Daarna nog een paar boodschappen gehaald en uit eindelijk ter ontspanning een kaartje gemaakt. Een CAS kaartje, ik mag deze graag maken.  


Zoals je een winterse kaartje, loop beetje achter met kerstkaartjes  en ik plaats deze bij 52weekstochristmas week 34 alweer en bij knutselsenkadootjes is het thema transport ik heb voor een slee gekozen. Sleeën ipv vliegen, varen en rijden.  Me hobbykamer is weer begaanbaar maar nog niet helemaal klaar.

Gebruikte materialen, cardstock, tag, lint, sequins, touw, embossing folder zijn van Stampin Up, de sneeuwpop is van Marianne design  Snowmen, Eline's snow fun en tot slot is de tekst van Penny Black Merry up. 



maandag 16 augustus 2021

Reminder Retro challenge

 Hoihoi,

Kom ik nog even voorbij waaien om mijn GDT kaartje te plaatsen welke ik gemaakt heb voor 4-seasonchallenge waar Retro het thema is. Door alle drukte vergeten te plaatsen beetje dom van mij🙈, was/ben druk bezig om me hobbykamer te reorganiseren. Het lijkt nu wel of er een bom ontploft is hahaha

Ik zag al hele leuke creaties op het blog. Doen jullie ook gezellig mee?? Je kan nog mee doen tot en met 3 september.  Colien en Nelly dank je wel dat ik 2 maal GD mocht zijn.

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en bedankt voor  je reactie op  mijn CAS kaart, zo leuk om te lezen. 



donderdag 12 augustus 2021

You and me.....Katzelkraft

Hallo!

Alles goed daar aan de andere kant van het scherm? Eindelijk weer eens echt de zon en droog. Hier gaat alles zijn gangetje, beetje druk op werk door vakanties en ziekte. Tussen de bedrijven door een kaartje kunnen maken voor een vriendin die wel een kaartje kan gebruiken.

Ik heb voor dit kaartje stempels gebruikt  van één van mijn favoriete merken Katzelkraft, KTZ239 en KTZ201 en inkt van Versafine clair inkt en Stampin Up blushing bride inkt, draad en cardstock. De hartjes zijn ook van SU.

Tot slot wil ik je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje en ik hoop snel bij je langs te komen als ik wat meer tijd heb. Wens je een fijne dag verder!


Challenge's 



zondag 8 augustus 2021

Jarige man - fiskje

 Hallo!

Het weekend is alweer bijna voorbij, zaterdag was het hier tot een uur of drie in de middag redelijk weer. Vandaar dat we al vroeg naar de rommelmarkt in Bakkeveen gingen. Om 7.30 stapten we al in de auto. Was al behoorlijk druk en lekker veel standhouders. Zoals altijd goed georganiseerd. Voldoende ruimte om afstand te houden en een dringend verzoek om route te volgen, 99,9 % houd zich daar. Heerlijk genoten van zon, sfeer, koffie met wat lekkers. Deze keer weinig van ons gading, een leuke gieterijzeren brocante bloempot houder gekocht. Toen we naar huis gingen hebben heerlijke vers gerookt paling mee naar huis genomen . En s middags in de rust.

Ook vandaag ben ik vrij "lui" geweest.  Uitslapen, koffie drinken  en wordfreuten met een goede vriend en lekker met inktjes gespeeld. Mijn zwager wordt morgen 83 en daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Hij is jager en ook mag hij graag vissen, fiskje  in het Fries.


Alle gebruikte stempels en stansen zijn van Marianne Design, mix van oxide en gewone distress. Met Versafine clair inkt de teksten en afbeeldingen gestempeld. Johan vind hem erg leuk geworden voor zijn  broer.  Zelf ben ik ook uit eindelijk tevreden met het resultaat, 3 achtergronden zijn in het ronde archief (prullenbak) beland.

Voor nu wens ik je een fijne dag verder, blijf gezond en tot laters...


Challenge's 


maandag 2 augustus 2021

GD kaartje - 4 seasons swap challenge

 Hallo!

Vandaag ben ik er met een kaartje voor het 4-seasonchallenge blog. Ik mag deze keer gast designer zijn nadat ik bij de vorige challenge in prijzen ben gevallen met mijn  Flessenpost kaartje, zowaar  een eerste plekje. Iets waar ik ontzettend van geniet. Het thema van de nieuwe challenge is/was  een echte uitdaging voor mij Retro.  Het precieze hoe en wat staat op het blog van 4 seasons. Gelukkig had ik van de dames bij mijn prijsje ook een paar DSP vellen gekregen waaronder eentje met cassette bandjes....wie kent ze nog🙊. Qua kleur ook de jaren 60-70. Ik helemaal blij....



Ook de binnenkant ben ik deze keer niet vergeten en de ontvanger van kaartje was er blij mee. Missie geslaagd!  Doen jullie ook gezellig mee met challenge?  Voor de liefhebber deze grote tekst stans is van Time for tea Designs en **hier** verkrijgbaar.

Voor nu wens ik je een fijne dag en tot laters.





 





zondag 1 augustus 2021

Sending hugs

 Hallo!

Op deze herfstige zomer zondag kom ik even voorbij waaien om jullie een kaartje te laten zien welke ik gemaakt heb met de set van MFT let's work together, ik had deze al eerder gespot bij een release eerder dit jaar. Toen kon ik me beheersen om hem niet te kopen. Verleden week zag ik hem op MP voor bij komen en hoe toevallig bij een Blogmaatje, tja je voelt hem aankomen...nu in mijn bezit. De grote tekststans is ook van MFT. Zelf vind ik het kaartje geslaagd  en jij? Ook deze keer de binnenkant meegenomen 



Het DSP is van Stampin Up  en ik heb gekleurd met zowel Distress inkt als Stampin Up  inkt. Kaartje komt in me voorraad doosje, altijd handig.  Ik weet niet of het alleen bij is maar blogger laat niet al mijn gevolgde blogs meer zien..maar 10 nog🤔 Tot slot wil je bedanken voor je reactie op me vorige kaartje en de lieve steunende woorden.  Voor nu een fijne dag verder en tot morgen, dan ben ik er weer met een gastdesigner kaartje.


Challenge's