Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 29 december 2022

De Uitdaging #18 verjaardag met een dier

 Hallootjes!

Vandaag zijn Janneke en ik er met onze laatste uitdaging van het jaar. Deze keer mocht ik hem bedenken en ik heb gekozen voor een verjaardagskaart met een dier en voor de rest vrij. Ook deze keer heb ik gekozen voor een Cas kaart. Ik vond dat het tijd werd om te kiezen voor "hipsters" van Tim Holtz. 


De tekst is van My favorite things en gekleurd  van Distress. Behalve deze kat zit er nog een geit, aap en struisvogel in deze set. Persoonlijk vind ik het een kaart voor een man.
Dit snotkopje (heb je eindelijk vrij wordt je niet fit. Zal je altijd zien) gaat nu snel bij Janneke kijken...ben zéér benieuwd. Ga je mee naar haar ➡️ happystampin

Wens je voor nu een hele fijne dag verder en dank je wel voor je leuke reactie op me vorige kaartje(s). Blijft altijd leuk om je berichtje te krijgen en te lezen.



vrijdag 23 december 2022

Cas on Friday Challenge #247 | Christmas

Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het  hoe kan het ook anders zo vlak voor kerst ; Christmas. Ik heb deze keer gekozen voor een set van Stampin Up. 


Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu alvast  fijne kerstdagen! 




 

donderdag 22 december 2022

Kerstpost en vrij

 Hallootjes,

Daar ben ik zowaar midden op de dag en met een kerstkaart voor 52weekstochristmas  week 51 alweer. Zit nu heerlijk in de zon met tablet op de schoot. Vanmiddag een kerstborrel en volgende week woensdag een paar uurtjes werken en voor de rest ben ik vrij tot 2 januari. Lang geleden dat ik rond deze dagen zolang vrij ben. Geen plannen alleen maar doen waar we zin in hebben en uitrusten!


Dit lieve magnoliaatje heeft het zo te zien nog erg druk om de post tijdig te bezorgen. Ze rijdt stevig aan op haar scooter, gelukkig is het niet glad. Heb haar gekleurd met distress, Stampin Up  inkt en het bont voorzien van een wit glitter laagje. Lastig te zien op de foto. DSP is van Stampin Up en de tekst van CRAFTlab.

Ik wens je voor nu een fijne dag verder en blijf gezond. Het moet niet gekker worden  want morgen ben zie je mij alweer. De nieuwe challenge bij CAS on Friday  gaat dan van start. Maak jij ook graag CAS kaarten...kijk dan even op ons blog. Er is een DT call voor 3 heren e/o dames om ons team te versterken.







donderdag 15 december 2022

De Uitdaging #17 kerstkaart met tag

Hoi

Vandaag na enige tussentijd weer eens een uitdaging met Janneke, deze keer wederom op de donderdag.  Janneke  hem deze keer bedacht...maak een kerstkaart en als verplicht item gebruik een tag en voor de rest vrij.  




Ik heb een tag op een tag gemaakt. De tag  is van Crealies, de stempel is van Clem E en heet Showman & Friends. Tekst is van Joy en de rest Stampinup. Ik ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en haar  kaart kun je  hier vinden.  

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond!


Challenge 


vrijdag 9 december 2022

Cas on Friday challenge #246 Embossing ( heat or dry)

 Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Embossing, heat or dry . Ik heb gekozen voor Dry embossing. 





Ik heb een 3D embossing folder gebruikt, het gebruikte Cardstock  is van core color dat heb ik opgeschuurt en daarna de tekst uitgestanst en verhoogd terug gelegd. De dies is van my favorite things. 

Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 




 

zondag 4 december 2022

Oh deer...vergeten

 Hallo!

Oh deer, deze dame was helemaal de reminder voor knutsels en kadootjes vergeten. Dus nu alsnog geplaatst. Deze kaart gemaakt met een embossing folder en daarna geschuurd met fijn schuurpapier. Het cardstock is Core color cardstock. Was lang geleden in en deze kaart heb ik met dezelfde techniek gemaakt.


Je kan nog meedoen tot 16 december 2022 middernacht en HIER kan je de prachtige reminders van het DT team zien. Voor nu een fijne dag verder.




vrijdag 2 december 2022

Liftchallenge #174

Hoi!

Wat is het koud buiten vandaag en wat is het lang geleden dat ik meegedaan heb aan de liftchallenge van Marjan, Nicole en Cornelie. Het is al weer  de laatste van het jaar. Doordat je momenteel slecht foto's kan maken en door alle drukte ben ik deze keer ook nog op het nippertje.  Deze keer was de opdracht bedacht door Marjan en luidde; 

LIFT DEZE werkwijze:

Maak dus een kaart met (een) gestempelde afbeelding(en), die je zelf hebt gekleurd, op welke manier dan ook. Stans daaruit de tekst en leg die verhoogd  terug. Verdere afwerking is aan jou.

Mijn bijdrage




Gebruikte materialen 


Ik hoop dat de stempel aan de eisen voldoet. Ik heb in ieder geval deze kaart met plezier gemaakt. Momenteel zien jullie me door alle drukte en naweeën van tante Corrie (zoals ik Covid noem) niet zoveel in blogland. Ik hoop dat ik volgend jaar weer wat actiever kan zijn.

Wil je in ieder geval bedanken voor je trouwe bezoekjes en berichtjes. Voor nu een hele fijne dag verder en blijf gezond .


Challenge