Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 27 december 2018

Kryst wike 52

Hallootjes allemaal,

En allemaal goed de kerst (kryst in het fries) doorgekomen? Wij hebben het met zijn tweetjes gevierd. Doen we meestal aangezien de familie aardig uitgedund is. Dag voor kerst ga ik naar mijn oudste broer, die is dan jarig en me andere broer zou na de kerst jarig zijn. Ik ben altijd blij als het weer Januari is, genieten doe ik wel hoor, vooral van de lichtjes en het zou geweldig zijn als we weer eens een witte kerst kregen. We hebben eerste kerstdag een eind gewandeld en tweede kerstdag zijn we naar de rommelmarkt geweest. Deze viel een beetje tegen was maar 1 hal deze keer.

Heb weer met me oxide gespeeld (deze zie je later) en nog een paar kerstkaartjes gemaakt afgelopen dagen. Deze keer weer met SU producten, hoe kan het bijna ook anders hahahahahaha. Het zijn nagenoeg dezelfde kaartjes echter door een andere kleur te gebruiken ziet het er heel anders uit. Kan je nagaan wat kleur doet.



De eerste 2 kaartjes heb ik dus al klaar voor 2019, nog nooit zo vroeg geweest. Mijn voornemen om elke week een kerstkaart te maken en op donderdag  te plaatsen bij  52 weeks to christmas  dat wordt nog een hele uitdaging op zich voor mij. Zag dat ze nu een kaartje met goud/zilver vragen en aangezien ik morgen nog vrij ben, ga ik kijken of ik nog inspiratie hiervoor heb en zin want eerlijk is eerlijk heb kerst wel even gehad qua kaartjes maken.


Gebruikte spulletjes
*Tekst: SU Making christmas brigth
*kerstboom: SU Nothing Sweeter zowel stempels als stans
*ster op kerstboom: SU stans Signs of Santa
verder zijn het papier, dsp en inkt ook van Stampin up

Voor nu wens ik je een fijne dag en tot laterssssssssss


maandag 24 december 2018

Oh Deer,

Hallo allemaal,

Daar ben ik alweer hihihihi, nu met de reminder kaart voor het 4-season Swap Blog. Ik vermoed dat het me laatste kerstkaartje is voor dit jaar maar je weet het maar nooit met mij. Ik ben deze keer weer met Oxide inkt aan het "spelen"geweest. Het blijft lastig maar ik merk wel dat het me steeds beter afgaat, althans dat vind ik maar oordeel zelf......Ik houd het voor vandaag bij een korte post, nog even wat door het huis, en boodschapje doen en dan naar me broer die vandaag jarig. Mocht je nog tijd hebben kom dan gezellig meedoen met de Bingo challenge je hebt tot 4 januari 2019 de tijd om je kaart te plaatsen.





Gebruikte materialen:
*distress oxide
*goud folie
*fotopapier
*Stempel van studio light
*donkerbruin karton

Challenges waar ik dit kaartje
aan mee wil laten doen:
*addicted-to-stamps-challenge.blogspot.com/ non traditional colours
*animalfriendschallenge.blogspot.com/dezember-alles-geht.
*thehollyandivychristmaschallenge.blogspot.com/challenge-42-anything-christmas-goes.
*christmasatsweetstampinchallengeblog.blogspot.com/december-challenge-and-dt-call
*crazyforcas.blogspot.com/-non-christmas


Tot slot wil ik jullie allemaal fijne kerstdagen wensen! En de dames en heren die zich ieder keer inzetten om voor ons hobbyisten challenges opzetten en te bedenken bedanken voor hun inzet en inspiratie, zonder hen waren er geen leuke challenges. Dank je wel allemaal!



zaterdag 22 december 2018

Waar blijft de tijd....

Hallo allemaal,

Terwijl ik zit te denken hoe nu weer deze post te noemen bedenk ik opeens dat het jaar alweer bijna voorbij is. Een bewogen en druk jaar, met leuke en minder leuke dingen maar ja dat is het leven. Hoort allemaal bij het ouder zou me mem wel zeggen hihihi. En gelukkig worden we ouder:).

Weinig tijd tijd om te freubelen en te posten maar ach dat hoort ook bij mij. Ik ben wie ik ben en ik blijf wie ik ben. Van de week een mannenkaartje gemaakt, was de kerstkaarten even zat. Daarover gesproken, ik weet niet wat de postbodes doen maar er zijn nog niet veel kaartjes bezorgd hier. Of we krijgen gewoon geen echte kaartjes meer.........ik vind echte post nog steeds het mooiste wat er is. De wereld word m.i. al zo koud en kil. Lange leve de sociale media waar je lekker anoniem een ander kan afbranden en overal een mening over denkt te moeten hebben.

Onderstaand kaartje is ontstaan nadat ik deze kaart (2de in blog) zag met youtube filmpje erbij. Ik heb wat probeersel aan de kant gegooid, ik kreeg het niet zo mooi  voor elkaar. De oxide "liep" van het fotopapier. Wat ik ook probeerde. Enfin nu op me eigen manier gedaan zonder water. Als iemand tips heeft graag.


Dit kaartje wilde ik graag mee laten doen aan de challenge van knutsels en kadootjes waar ze een mannenkaart vroegen. Maar helaas net te laat...........

Gebruikte spulletjes:
*distress oxide
*fotopapier
*stazon ink
*stempels Amy design

Voor dat ik afsluit, bedankt voor de leuke reacties op me vorige kaartje en heb ik met deze kaart een prijs gewonnen bij de abcchristmaschallenge


Een ieder een goed weekend en tot snel!!


dinsdag 4 december 2018

Gast Designer Kaartje

Hallo allemaal,

Allereerst dank je wel voor de leuke reacties op mijn kerstman in het groen:) Zo leuk om te lezen dat het kaartje in de smaak is gevallen bij jullie.

Wat gaat de tijd snel, alweer december. Morgen de Sint jarig wellicht vier je dit of heb je dit al gevierd. Hier komt de beste man niet, wel zijn broer Sint Piter. Aangezien het buiten al grauw en grijs is/was zijn wij al voorzichtig met wat kerstversiering begonnen. De lampjes buiten en binnen een grote krans aan het plafond met lichtjes, linten ballen en pegels. Ik kan daar lekker van genieten.

Door alle drukte op me werk helemaal vergeten me kaart te plaatsen terwijl ik GDT ben, iets wat ik ontzettend leuk en een grote eer vind. Onderstaand kaartje heb ik gemaakt voor het challengeblog 4-season Swap dit keer is het Bingo. Je kan meedoen tot 4 januari 2019, doe je gezellig mee. Hoe meer deelnemers hoe beter. Is ook leuk voor de dames Nelly en Colien die er elke keer weer de tijd en moeite nemen om dit te organiseren.  En dat geldt niet alleen voor dit challenge blog maar ook alle anderen. Petje af voor al deze dames en misschien heren;)




Ik probeer zoveel mogelijk om me ingrediƫnten ;) te vermelden dus bij deze:

* Chocolate Chip Cardstock en Inkt van Stampin Up ( heel donkerbruin))
* Tumbled glass van Distress
* Dashing Deer stempelset en Dies van Stampin Up
* Goud folie karton en Aqaurel papier uit eigen collectie
* Pearls van Marianne Design

Je zou bijna kunnen denken dat ik demo ben van Stampin Up maar dat ben ik niet. Wel over nagedacht omdat ik het geweldige producten vind maar ik heb gewoon niet de tijd ervoor. En ik wil dan ook echt het beste eruit halen. Gelukkig zijn er genoeg demostratrices te vinden in blogland op marktplaats.

Dit kaartje wil ik graag mee laten doen aan de volgende challenge's;

*addicted-to-stamps-challenge.blogspot.com/ non tradional colours
*crazyforcas.blogspot.com/ non-christmas kleur en kerstman
*cleanandsimpleonsunday.blogspot.com/ challenge-147-make-christmas-card
*animalfriendschallenge.blogspot.com//dezember-alles-geht with animal
*christmasatsweetstampinchallengeblog.blogspot.com/ november-challenge-goodbye.
*thehollyandivychristmaschallenge.blogspot.com/ anything-christmas-goes
*craftysentiments.blogspot.com/ anything-goes-challenge

Voor nu een fijne dag verder en tot...................