Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 29 maart 2022

De Uitdaging #6

Hallo!

Vandaag is het tijd voor de zesde uitdaging tussen Janneke en mij. Deze keer heb ik hem bedacht. Beide zijn we van de stempels dus da's wel mooi. Deze keer was de opdracht gebruik een magnolia stempel en kleuren Fresh Fresia en Soft Seafoam van Stampin Up. Ik weet dat deze heeft en voor rest vrij.  Ik heb gekozen voor de stempel Hello Little Butterfly.



Zoals je ziet geen CAS kaart, maar ook niet een volle kaart. De randen heb ik opgeruwd en met distress inkt bewerkt. De vlinders zijn van Joy verder DSP van Stampin Up .  Ik ben benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en haar creatie kun je hier vinden **klik**

Aanstaande zaterdag ga ik met Janneke naar de Art Specially in Nijkerk en daar verheug ik mij nu al op. Ben zeer benieuwd naar wat ik daar allemaal zie. Ga jij ook? Tot slot wil ik je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje en wens ik je een fijne dag!


Challenge 

vrijdag 25 maart 2022

Nog meer blommetjes

 Hallootjes,

Wat een weertje buiten, vandaag ben ik vrij en na de nodige HH klusjes doen nu even rondje geblogd en nog 2 kaartjes plaatsen welke ik gemaakt heb de leuke  sets van My favorite things. Magnolia Blossoms en Stampin Unicorn . Weer in CAS stijl,  andere kleurtjes....

Deze Onelayer in de nieuwste distress kleur Saltwater Taffy en een Posca pen gebruikt. De stempel is van Stampin Unicorn 

Kaartje hieronder Magnolia Blossoms van MFT,  van Pink fresh.  Inkt en DP is SU Blushing bride en Smokey Grey van Versafine...weer heel andere uitstraling dan de vorige kaartjes.


Ik wens je voor nu een fijne zonnige dag en bedankt voor de leuke berichtjes op me vorige kaartjes. Fijn weekend en ik ga er op uit vanmiddag en nog 1 weekje en dan naar Art Specially met Janneke.....nu al zin.



dinsdag 22 maart 2022

Uitdaging #3 met Anita

Hallo!

Vandaag alweer de 3de uitdaging van Anita en mij, zo heb ik in ieder geval een leuke stok achter de deur om Me Time te nemen. Deze keer mocht ik hem bedenken en ik iets gekozen wat maar blijven liggen bij mij. En dat is deze keer Washi Tape, ik heb genoeg maar gebruiken ho maar, ja om enveloppe dicht te plakken. Uiteraard mocht een stempel niet ontbreken. De keuze is vrij. Bij mij was het deze keer weer één van hÄnglar and Wings. Ik blijf deze mooi vinden. 

Het is een "oudje" uit een Ren Lycka kit van 2020 en deze dame  luistert naar de naam Trädgårdssnäckor...ik probeer het niet uit te spreken. Me tong  kan wel breken. Verder gekleurd met distress en stampin up. En uiteraard Washi Tape.


De tekst is ook van Stampin Up en ik ben het daar volledig mee eens.  Ik ben zeer benieuwd naar wat Anita heeft gemaakt  en ga uit mijn werk buurten bij haar. Ga je ook bij haar gluren? Voor je gaat hoor ik graag eerst je mening hihihi.

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond en bedankt voor de leuke berichtjes op me vorige kaartjes. Tot later!



vrijdag 18 maart 2022

Cas on Friday #227 Flowers

 Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Flowers oftewel bloemen. Ik heb de Magnolia Blossoms van MFT gebruikt en DSP is van Lawn Fawn. Van wie de tekst is weet ik niet, ooit via MP gekocht. 




Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 



 

dinsdag 15 maart 2022

De uitdaging #5

Hallo!

Niet te geloven uitdaging 5 alweer met Janneke, zij is degene die hem bedacht heeft deze keer en de opdracht was gebruik een label op je kaart of maak een label en gebruik een hÄnglar and Wings stempel. Ze is ook net als mij verzot op deze stempels. Zo jammer dat ze niet op de Art Specially staan maar hee er komen genoeg andere leuke merken. Ik heb er nu al zin in.

Ik heb gekozen voor Ullrik. Deze leukerd zat samen met zijn zusje Ullrika in de Ren Lycka kit#3. De grote tekst is van Avery Elle en gekocht bij De Duif in Leeuwarden.




Zoals jullie hebben kunnen zien ook deze keer de binnenkant meegenomen, DSP is van Stampin Up en hoort bij vrolijke viooltjes. Past wel bij de tijd van het jaar vindt ik.

Op het moment dat deze online komt ben ik aan het werk, ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft. Haar blog vindt je **klik** hier. Voor nu een fijne dag verder en dank je wel voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje. 



zondag 13 maart 2022

Happy Birthday Daphne

 Hallo!

Afgelopen donderdag was Daphne jarig en voor  haar heb ik onderstaand kaartje gemaakt. Ik hoop dat hij op tijd bij haar is aangekomen. En anders ziet ze hem hier als eerste. Dinsdagavond gepost dus dat moet haast wel.....


Ook deze keer weer kaartje in CAS stijl. Vind ik heerlijk om te doen, lijkt soms zo simpel maar kan je zeggen dat het soms enige nadenken kost. Voor je weet heb je weer te veel gebruikt. Gekozen voor een fel kleurtje Pink Polished van Stampin Up en de stempel is van Stampin Unicorn.  Deze keer geen one layer. Met een posca pen witte accenten aangebracht.  

Voor nu een fijne dag verder en tot een volgende keer. 





woensdag 9 maart 2022

Pink Ink Tipsy Mouse

 Hallo!

Op deze vroege koude morgen kom ik even snel voorbij waaien alvorens naar me werk te gaan. Dit kleine muisje wat een beetje te veel heeft gedronken heeft mijn hart gestolen. Viel als een blok voor dit stempeltje van Pink ink design.


Ze wilde graag meedoen aan de lopende challenge van DCL #356.  Waar veel wit met een beetje kleur wordt gevraagd. Nou wit genoeg denk ik.

Wens je een fijne dag, ik stap in me tuf om naar me werk te gaan.



dinsdag 8 maart 2022

Uitdaging #2 met Anita

 Hallo!

Hebben jullie ook ook zo genoten van het weer  afgelopen weekend? Wat is het toch fijn dat het zonnetje weer meer schijnt. Voelt gelijk fijner aan. Ik had vrijdag al weekend en ben er op uit geweest. Sinds lange tijd naar Leeuwarden geweest, prima vermaakt  maar het is niet meer wat het was. Ook op markt geweest en dat viel ons echt tegen. Hebben samen geluncht en heb ook nog even bij De Duif de nieuwe distress inkt gescoord samen met een leuke stempel. 

Over leuke stempel gesproken ik werd blij verrast door Anita van Create and Smile met een hele leuke stempel. Tegelijker daagde ze mij uit om iets leuks te maken. Alles was toegestaan mits ik deze leuke stempel gebruikt. Ik ben niet van de doosjes of cadeau verpakking dus ik heb gekozen  voor een kaart. Wederom een One layer.


Behalve onderstaande stempel heb ik mijn favoriete inkt weer gebruikt  en zowaar alweer een draadje, goudkleurig deze keer voor een beetje. Misschien  inspireer ik je wel voor de lopende challenge bij CAS on Friday. 


Ik ben benieuwd naar wat Anita heeft gemaakt, ga je mee kijken? Voor nu wens ik je een fijne dag verder, blijf gezond en bedankt voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje. Zo fijn om te krijgen. 




vrijdag 4 maart 2022

CAS on Friday # challenge 226 One layer Birthday card

Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema een one layer card, thema birthday oftewel verjaardag.  Een kaart zonder laagjes dus. Ik heb een stempel van Stampin Unicorn gebruikt. Deze lag te lang ongebruikt..ik kwam hem weer tegen toen ik ergens anders om zocht in me stempelbak. Verder nog distress inkt en een posca pen gebruikt.




Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de regels, exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 

 

dinsdag 1 maart 2022

De uitdaging #4

 Hallo!

De tijd vliegt vandaag alweer de 4de uitdaging van Janneke en mij. Deze keer was ik degene die hem bedacht  heeft. Wij hebben beide onderstaande stans welke bij mij lag te verstoffen toen ik haar de opdracht appte..gebruik deze stans en een stempel naar keuze kreeg ik als antwoord...oja deze heb ik ook nog. Dus je begrijpt het ook bij haar lag deze stof te vangen hahahaha. Verder heb ik Flicka met Pasklilja van hÄnglar and Wings gebruikt. DSP is van de Action en verder cardstock en inkt van SU, ook de distress inkt was weer van de party. Tekst stans is van Missees. 




De bewuste stans van Crealies 

Ik had de kaart zaterdag  gemaakt  dus ik kon heerlijk van het zonnetje genieten zondag. Op het moment dat deze online komt ben ik aan het werk. Ik ben benieuwd naar je mening en vanavond ga ik kijken bij Janneke, ben zeer benieuwd naar haar uitwerking, klik op haar naam en je komt bij haar terecht😉. 

Wens je voor nu een fijne dag en bedankt voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje.