Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zaterdag 28 november 2020

GerJanne Jarig - hÄnglar & Wings meets SU

 Hoi!

Op deze grauwe kille zaterdag in november laat ik je een kaartje zien, dit kaartje heb ik gemaakt voor GerJanne afgelopen donderdag  verjaarde ze en wat is  het dan leuk om echte post te ontvangen. Vooral nu in deze rare tijden. Ze heeft hem gelukkig op tijd ontvangen en hij viel in de smaak bij haar.  En nu afwachten wat jullie ervan vinden.


Ook deze keer weer een mix van merken, de stempel  heet Ful Jultröja en komt uit de nieuwe serie Ren lycka  van hÄngler and Wings.   De achtergrond stans is van SU net als cardstock en DSP en heet Many layered Blooms.  Terras cotta tille is de Incolor kleur welke de hoofdrol speelt.  Mocht je nog meer wil weten dan hoor ik het wel.

Voor nu wens ik je een  fijne dag  verder en blijf gezond!






vrijdag 27 november 2020

DCL op de valreep

 Hallootjes,

Even een snel piepklein berichtje, had vanmiddag  even me time en ik wilde nu toch echt mee doen met de challenge van Dutch card lovers een echt challenge want ik ben niet van de sketches. Stans is van MFT, stempel van stampendous en DSP Lawn Fawn. Gekleurd met SU en Distress. Wink of Stella voor een beetje bling op bril en een sequins.

Eerlijk gezegd  weet ik zelf niet  wat ik er van vind...oordeel zelf.

Ik wens je  voor nu een fijne dag en een goed weekend. 


Challenge's

 https://dutchcardlovers.blogspot.com/2020/11/dcl-336.html

donderdag 26 november 2020

hÄnglar and wings - Klädd för vinter #2

 Hallo!

Daar ben ik weer met een kaartje deze keer wederom een kerstig kaartje, het is tenslotte donderdag kerstkaarten dag;). Vandaag laat ik jullie een kaartje zien met het meisje van de set Klädd för Vinger van hÄngler & Wings. Eigenlijk is het een mengel moesje van merken maar dat is het leuke van onze hobby, heerlijk mixen alles kan niets moet.

De bomen en tekst zijn van Stampin Up (wonderland) hertjes van My favorite things naam ben ik even kwijt. Inkt SU, distress en Versafine clair. Ook weer Wink of Stella voor een beetje bling hihihi. 


Ik zag dat ik bij abitmoretimetocraft tot de winners behoorde met mijn christmas cardinals kaartje. Iets waar ik ontzettend van geniet. 

 


Tot slot wil ik je bedanken voor je reactie op me vorige kaartje(s) en wens  ik je een fijne dag. Ik mag weer fijn aan het werk. Een tegen bezoekje wordt lastig vandaag. Ik kom zo snel mogelijk!


Challenge's 

dinsdag 24 november 2020

hÄnglar and Wings - Johanna och Magdalena

 Hallo allemaal,

Vandaag zijn Janneke en ik er met onze gezamenlijke uitdaging. Deze keer daagde Janneke mij uit. Opdracht een verjaardagskaart met een hÄngler & Wings naar keuze. Ik wilde een vrolijke kaartje maken in deze trieste novembermaand  en na alle kerst tinten.

Werd wel een race tegen de klok voor mij.  Zondagavond klaar en vanochtend kon ik eindelijk foto maken bij daglicht en tijdens me post schrijven meerdere keren door collega's gebeld...ik hoop dat ik de afgesproken tijd haal hihi.


 De achtergrond heb ik met een stencil gemaakt en distress inkt. Ook het meisje met distress gekleurd en haar blouse en broek met  een Wink of Stella. Er achter een stans van SU en voor het eerst garen gebruikt. Wat een.....werkje, dacht gelijk wellicht de laatste keer. Weet zelf nog niet of het iets toevoegt ...hoor graag je mening.

Wens je voor nu een fijne dag, ik ga contracten doorlezen voor me werkgever. En daarna misschien  even me time. Hoop tot snel en blijf gezond.  Ga je ook bij Janneke kijken? Wel eerst berichtje achterlaten hoor...;);)


Challenge

http://craftysentiments.blogspot.com/2020/11/anything-goes-challenge_24.html

http://abitmoretimetocraft.blogspot.com/2020/11/a-bit-more-time-to-craft-128-challenge.html

donderdag 19 november 2020

Frosty Friends

 Hallo,

Daar ben ik zowaar op deze vroege donderdagochtend, voor velen is donderdag kerstkaarten dag. Voor mij is het tweede kaartje van de week, moet niet gekker worden hahaha. Deze keer gebruikt gemaakt van een topper en DSP van Stampin Up. Een redelijk snel klaar kaartje dus. Ook ik doe deze keer mee met alle trouwe volgers en fans van 52weeks to christmas


Ik wil welkom heten aan een voor mij onbekende volger, als je een reactie achter dan kan ik ook bij jou kijken en kunnen we elkaar inspireren.  Tot slot wil ik je bedanken  voor je reactie op me vorige kaartje en wens ik je een fijne dag. Ik stap zo in me auto om naar me werk te gaan.


Challenge

52weekstochristmas / week 47


dinsdag 17 november 2020

hÄnglar and wings - Klädd för vinter

 Hallo,

Het is een tijdje geleden dat Janneke en ik elkaar uitdaagden maar een kleine 2 weken geleden was het weer zover. Zoals sommige van jullie weten besteld Janneke iedere kwartaal de nieuwe Ren Lycka kit voor ons beiden. Kunnen we mooi de verzendkosten delen. Iedere keer is het een verrassing alleen het thema weten we. Deze keer was het Vinter och jul (winter en kerst) deze keer blij verrast want alle 4 de sets zijn prachtig! Deze keer heb ik Janneke uitgedaagd om met een stempel van de set Klädd för vinter een kaartje te maken. Ik ben benieuwd of ze voor het jongetje of meisje heeft gekozen. Ik heb voor het jongetje gekozen..geen idee of het Klad of Vinter is hihihi. 


Ik heb helaas de foto in de avond moeten maken, was het zondag bij daglicht vergeten. Beetje dom maar één voordeel je ziet de glinstering van Wink of Stella nu beter. Het lijkt net of de sjaal,muts en wantjes gebreid zijn met garen met glansdraad erin verwerkt. De kerstbomen (Wonderland), DSP en inkt zijn SU. Gezicht is ingekleurd met Distress. En tekst is gestempeld met Versafine clair. Ook heb ik van glitterpoeder op de kerstbomen gestrooid toen de inkt van de bomen nog nat was. 

Ik ben benieuwd je reactie en wil je voor nu een hele fijne dag wensen. Blijf gezond en tot snel! 


Challenge's

https://girlzcreativecrafts.blogspot.com/2020/11/challenge-7-winterkerst.html
http://abitmoretimetocraft.blogspot.com/2020/11/a-bit-more-time-to-craft-128-challenge.html
https://tuesdaytaggers.blogspot.com/2020/11/next-challenge.html
http://creativesketchygirls.blogspot.com/2020/09/challenge-53-kerstwinter-20-oktober.html

http://craftysentiments.blogspot.com/2020/11/anything-goes-challenge_17.html


vrijdag 13 november 2020

Kerst in de Lift

 Hallootjes,

Vandaag ben ik even kort in blogland, ik had namelijke een paar kaartjes gemaakt voor de kerst en een aantal challenges.  Gisteren geen tijd gehad om bij 52wtc te plaatsen en ook voor kerst en mix te laat, nouja er zijn ergere dingen. Het schoot mij gelukkig wel te binnen dat ik nog mee kan doen aan de Liftchallene persoonlijk vind ik het leuke waarmee je alle kanten op kan. Ipv van een witte die-cut  kun je er natuurlijk ook andere kleurtjes van gebruiken of zwart. Echter bij de lift is wit een vereiste.



Bovenstaand kaartje heb ik gemaakt voor thepaperplayers waar je de volgende kleuren moet gebruiken
real red, shaded spruce, whisperhite en zilver of goud. Ik heb voor zilver gekozen.

Kaartje hieronder is voor de liftchallenge voor men een splash vraagt met een witte die cut. Ik heb voor zwart/wit gekozen deze keer. Het silhoutete is uit wit glitter papier gestanst.


Voor nu wens ik je een fijne dag, blijft gezond en ik hoop dat ik weekend bij je/jullie digitaal op bezoek kan.



Challenge

zaterdag 7 november 2020

De lift en kerst

 Hallootjes,

Hebben jullie ook zo  genoten van het weer? Heerlijk dat zonnetje. Ik was van plan om vandaag aan de freubel te gaan. Daar is weinig van gekomen hahahaha. Johan had grind nodig dus na de boodschappen  zijn we naar het tuincentrum vertrokken om grind te halen en ja je voelt het al aankomen.......kwam niet alleen met grind thuis. Wat poppetjes voor het kerstdorp in aanbouw een kleine kerstboom in pot voor buiten en deze staat al met lichtjes achterhuis bij onze overkapping, lekker gezellig en de sint slaat ons dorp iedere jaar over dus........en nog een wat groter boom van metaal met allemaal lichtjes. Als die staat zal ik een foto tonen.  

Eigenlijk ben ik niet tot nauwelijks in me hobbykamer geweest, was zo druk op me werk en mijn vrije dag gewerkt en over uren gemaakt. Dat ik had niet de puf om echt te freubelen. Viel gewoon in slaap op de bank. Nou ja komende week weer "normaal" hoop ik. 

De kaartjes die ik je nu laat zien heb ik afgelopen weekend grotendeels gemaakt en vanochtend de finishing touch en op de foto gezet. 


Dit kaartje heb gemaakt met MFT Chrismas Cardinals en ik ben qua kleur van de vogel geïnspireerd door Nicole, ik vond haar kleur gebruik zo mooi.  Cardstock en DSP zijn van SU net als de inkt en ook distress gebruikt, wat sequins en sneeuw op de muts en klaar was....

Het kaartje hieronder heb ik gemaakt met de SU set Forever Fern wat hier nog stof lag te vangen, oeps!
Heb de kleur Mango Melody gebruikt van SU om te spetteren alsmede cardstock en de achtergrond is distress oxide. Tekst gestempeld met Versafine clair.  Touwtje uit eigen voorraad. 

Ik zag ook dat ik met **dit** kaartje  twee maal als topper werd  aangemerkt, Zowel bij crafty calendar  als bij kaartjes-inspiratie-challenges hoe leuk is dat. Weer een hele eer!  Ook wil ik je bedanken voor je reactie op me vorige kaartje(s) en tot latersssssssss. Voor nu een fijne dag en pas goed op jezelf!



Challenges


zondag 1 november 2020

70 jaar met Les Australien

 Hallootjes,

De eerste werkweek hebben we weer gehad. Wel weer even wennen hoor. Vandaag wil ik je een kaartje laten zien welke ik voor mijn schoonzusje heb gemaakt. Afgelopen weekend was ze jarig, we hebben het niet gevierd. Ik heb wel een kadootje met onderstaande kaart in een vrolijk tasje aan de deur gehangen. Kan hier nog, want zeg nog zelf helemaal  niets is ook niet leuk. Vooral nu in deze rare tijd. 

Heb weer een allegaartje van merken gebruikt. De bij is van Katzelkraft en heet Les Australien. Ballonnen van Tim Holt. Inkt distress en Versafine clair. Tekst weet ik niet meer. Ik was van plan om lekker naar buiten te gaan ondanks de harde wind maar helaas het regent hier alweer. Ik zoek me hobbykamer op. Tot slot wens ik je een fijne dag en tot laters.


Challenges 

lovetocraftchallengeblog/ltccb-52-november-anything-goes

colourcrazychallenge /week-43-anything-goes-colouring

craftyanimals /challenge-44.html

abitmoretimetocraft /a-bit-more-time-to-craft-challenge-127