Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 30 april 2020

Hänglar & Wings Ullsocker

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaartje zíen die ik onder andere gemaakt  heb voor de Janneke en Ina uitdaging, deze keer daagde ik Janneke uit om een winters kaartje te maken met de set Ullsocker  van hÄnglar & Wings.   Janneke haar kaart vind je hier.

Ik heb het mezelf nog wat moeilijker gemaakt wat ik wilde ook "Old stuff" gebruiken en een tegelijk uit me comfort zone door hem in vintage stijl te maken.  Mijn old stuff  is de ronde mal van Marianne design en het achtergrond papier komt uit een oud blokje.  Tekst van Joy en bloemetjes uit me voorraad.  Ik en bloemetjes op een kaartje blijft geen goede combinatie. Het mijn favoriete inkt weer gebruikt, Distress en SU. Dan nu me kaartje....


Toen ik gisteren op me werk kwam stond er een leuke verrassing op mij te wachten, een kado verpakking met een mini tube crème  en een cadeaukaart te besteden bij de Rituals. Dat is toch een fijn begin van de dag, onze personeelsvereniging wilde ons een hart onder de riem steken in deze vervelende tijd.

Tot slot wens ik je voor nu een fijne dag verder en blijf gezond!


Challenges

zondag 26 april 2020

Knuffel konijn

Hallo allemaal,

Ik hoop dat het goed met je gaat daar aan de andere kant van het scherm. Qua weer mogen  we niet klagen, vooral nu de wind wat is gaan liggen. We moeten met zijn allen nog even volhouden en gelukkig hebben we een redelijk groot erf  en hebben we onze hobby.

Over de hobby gesproken vandaag heb ik de tussen de bedrijven door een kaartje gemaakt met de stempel knuffelkonijn van Els Brigé.  Verder eens een even me papier wat geordend, stempels op MP gezet en in het zonnetje koffie gedronken met me mannetje.

Zoals je een ziet een vrij "simpel" CAS kaartje en ik laat hem mee doen aan challenge van Cas on Friday #178-bunnies.  Behalve het konijntje en tekst van Els Brigé heb ik cardstock en inkt van SU gebruikt. De kleur Wisteria wonder vind ik erg mooi, helaas is deze uit de collectie dus ik ben erg zuinig op het cardstock. De stempel achter het konijntje is ook van Stampin Up.

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond. Morgen koningsdag en ik ben heerlijk vrij. Ga denk ik lekker fröbelen met me nieuwe stempels van hÄnglar & wings. Gisteren gekregen en ik denk een verslaving erbij hihihi...ach er zijn ergere verslavingen denk ik maar...


woensdag 22 april 2020

Uitgedaagd door Janneke #2

Hallootjes,

En ja hoor het is weer zover, uitgedaagd door Janneke. Lijkt wel traditie te worden en eerlijk gezegd vind ik het wel leuk. Gelijk een stok achter al maak nu meer dan ooit weer kaartjes. Zou het door  Covid 19 komen dat we minder de hort op gaan en daardoor meer zin heb om te fröbelen ?? Maakt me niet uit, ik kan weer genieten van me hobby en daar  gaat het toch om...

Deze keer was "opdracht" maak  een kaartje  met je favoriete hÄngler  and Wings, nou daar heb ik een paar van en Ullrik had ik tig keer gebruikt afgelopen weken. Voorheen hadden deze stempels  een andere naam en waren ze er alleen van rubber,  Hänglar & Stängler was toen de naam. Daar heb ik ook een aantal van en eentje was lang naar op zoek en destijds op marktplaats gekocht. Ik vond en vind het nog steeds een prachtige stempel. Onderstaand kaartje heb ik er mee gemaakt


De andere ingrediënten van deze kaart zijn: Granny Apple Green, Mango Melody en Blueberry Bushel van Stampin up zowel inkt als cardstock.  Distress inkt: Tattered rose  en Wildhoney.  Daarnaast heb ik een stans van de set Poppies van SU, Wink of Stella voor een beetje bling samen met strass steentjes gebruikt. Dat laatste is wel een dingetje...kan eindeloos  dubben over de te plakken plaats.

Ik ben benieuwd naar de kaart van  Janneke  en deze kan je **hier**  vinden, ga je mee kijken? Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond!


zaterdag 18 april 2020

Kerstpost #10 en Ullrik...

Hallootjes,

Allereerst dank je wel voor je reactie op me vorige kaartje(s), ik blijf het leuk vinden om een reactie te krijgen.  Klein of groot maakt niet uit, ik geniet ervan. Ik heb het gevoel dat de tijd nu nog sneller gaat als normaal, weet niet hoe jullie dat voelen...

Ik moest zojuist wel een beetje in mezelf lachen, vandaag me twintigste blogberichtje  van het jaar en we zijn nog maar mits april. Verleden jaar maar 13 in het hele jaar, een persoonlijk record voor mij hahahaha.

Vandaag  laat ik 2 kaartjes zien. De eerste is een kerstkaartje  en deze heb ik gemaakt met één van me favoriete kerststempels met stansen. Ideaal als knippen iets minder gaat. Het is er eentje van MFT en deze laat ik ook meedoen aan kerst-mix #15 waar ze he favoriete kerststempel vragen. Ik heb niet de traditionele kerst kleuren gebruikt. Ik heb de kleuren Whisperwhite, Fresh Fig en Soft Seafoam  van SU gebruikt, de tekst is van craftemotions en strasssteentjes uit voorraad.

Volgende kaartje kan ik nu wel laten zien denk ik....voor de Pasen al op de post gedaan. Ik heb hiervoor  Ullrik gebruikt uit de Pure Hapiness kit van hÄngler and Wings.  Deze keer in een paarse variant ook al houd ontvanger  van roze.  Is misschien  ook wel mooi maar nu voor  Highland Heather en DSP van Stampin Up gekozen net als de tekst. Deze stempel vind ik zo gaaf en niet alleen voor de Pasen.



Ik wens je voor nu een fijne dag verder en blijf gezond. Ik hoop dat je het volhoudt om zoveel mogelijk binnen te blijven etc, etc. Maar hoe beter we deze adviezen en maatregelen op volgen, hoe groter de kans dat we allemaal gezond uit deze periode komen. Ik ga nu een frisse neus halen op de fiets en dan fröbelen, de wind is hier achterhuis nog te koud om buiten te zitten.




donderdag 16 april 2020

Janneke uitgedaagd #2

Hallo allemaal,

Ik hoop dat je ondanks onze intelligente lockdown fijne paasdagen heb gehad.  Ik heb heerlijke zitten te fröbelen.  5 dagen achter elkaar vrij...heerlijk. Ik heb Janneke uitgedaagd om een kaartje te maken met de hÄngler and Wings set Ullrick och Ullrika.  Ik heb deze keer voor het meisje Ullrika gekozen omdat ik met Ullrick al een paar kaartjes heb gemaakt en eentje staat nog in de wacht. Eerst moet de post zijn werk hebben gedaan.

Deze jongedame met haar schaapje heb ik gekleurd met een combinatie  van SU inkt en distress. Cardstock is van Stampin Up. De ontvangers  waren blij verrast en vonden het een prachtige kaart.  Ik ben benieuwd  naar het  kaartje van  Janneke en deze kan je *HIER* zien.  Ik wens je voor nu een fijne dag verder en blijf gezond!



Challenges:


maandag 13 april 2020

Gelift en Kerstpost #9

Hallootjes,

Daar was ik deze 2de paasdag alweer met kaartjes, gisteren heb ik heerlijk zitten freubelen en ik denk gezien het weer buiten, ook al komt het zonnetje erdoor dat ik vanmiddag  weer aan de freubel ga.  Straks ga ik eerst onderstaand kaartje posten voor vrienden. Ik heb diep respect voor Jan, man en vader van het gezin. Ook in deze tijd doet ie het allemaal  grotendeels in zijn uppie. Thuiswerken en voor vrouw met parkinson en dochter met willie prada syndroom zorgen.  Ik wilde iets maken met de set knuffelkonijn  van Els Brigé maken maar de inspriratie ontbrak totdat ik gisteren bij Ellen dit kaartje zag...en daarna dit kaartje gemaakt

Dsp is van Lawn Fawn, tekst is van stampin up en de konijntjes van Els Brigé. Ik Pasen of niet ik ben daarna overgestapt naar de winterse sferen oftewel een .kerstkaartje gemaakt voor kerst-mix.challenge-14 alweer, deze keer een kleuren challenge.  Ik heb hiervoor een magnoliastempel gebruikt en de kleuren Old olive, Real Red en Sahara van Stampin Up. De strik bewerkt met Wink of Stella voor een beetje glitter. Tekst is van Studiolight. 


Voor nu wens ik je fijne dag verder en blijf gezond! Tot laterssssss




zondag 12 april 2020

Ullrik och Ullrika

Hallootjes  allemaal,

Op deze toch iets bijzondere 1ste paasdag, kom ik jullie door middel van een kaartje  fijne Pasen  wensen. Ik heb heb hiervoor  Ullrik gebruikt uit de Pure  Happiness kit van hÄngler & Wings gebruikt en zowaar weer het jongetje hahaha. Wat ben ik blij dat Janneke deze kit voor mij heeft besteld, nogmaals bedankt!! Eigenlijk heb ik 2 kaartjes gemaakt met Ullrik, zelfde lay-out maar door  de kleuren hele andere uitstraling vind ik. Maar zou zeggen oordeel zelf.....



Bij beide kaartjes  is het cardstock, dsp van SU. Gebruikte inkt: Stampin up, distress en Versafine. Friese tekst  van Marianne design en de andere van SU. De stans met gaatjes is van crealies.

Gisteren ook een paar bloemetjes gehaald om de boel wat op te fleuren, echter Tijger vond dat minder geslaagd...

Tot slot wil ik je bedanken voor je reactie op me vorige kaartje en wens ik je fijne dagen. Blijf gezond en zoveel mogelijk thuis. Ik ga lekker aan de freubel en jij?


woensdag 8 april 2020

Uitgedaagd door Janneke

Hallo allemaal,

Daar ben ik zowaar weer met een kaartje, deze keer ben ik uitgedaagd door Janneke.  Enige tijd geleden heeft ze zoals jullie eerder hebben kunnen lezen de kit Pure Happiness voor ons bij hÄngler & Wings gekocht en nu daagde ze mij uit om met de Svärmeri stempelset een kaartje te maken.  Moest gisterenmiddag  nog bedenken hoe en wat ik wilde gebruiken maar het is gelukt. Ik heb dit keer voor het jongetje gekozen...ook al riep het meisje mij hihihi. Op één  of andere manier trekt meisjes meer dan jongetjes bij mij en bij jullie?


Ik heb deze keer de kleuren inkt en dsp van Stampin Up gebruikt. Het zijn de Incolor kleuren Rococo Rose, Pretty Peacock en Seaside Spray.  En de stempel en tekst gestempeld met Versafine. Ik ben benieuwd wat Janneke heeft gemaakt, ga je mee kijken? In ieder geval een fijne dag  en blijf gezond!



zondag 5 april 2020

CAS en Kerstpost #8

Hallo allemaal,

Ik hoop allemaal nog gezond  en wel aan de andere kant van het scherm. Van het weekend lekker genoten van het zonnetje, was door de harde wind te koud om echt buiten te zitten. Samen met Johan alle bestrating en tuinset gereinigd, bloempotten  geleegd en dat soort klusjes. Nu nog bloemen halen en dan zijn we klaar voor de zomer.

Het is me ook nog gelukt om twee kaartjes te maken voor beide kaartjes heb Ik een schets gebruikt, de meesten vinden het fijn en voor mij een uitdaging op zich. De schets die ik hier gebruikt heb is de allereerste  schets van kerst-mix challenge en ik laat dit kaartje meedoen aan CAS on Friday zwart/wit met nog een kleur.


Daarnaast heb ik ook onderstaand kerstkaartje gemaakt en daar heb ik onderstaande sketch gebruikt en laat ik tevens mee doen aan Kerst-Mix #13 werd tijd dat ik weer eens meedoe. Moet zelf aan de kleuren wennen....heel anders dan ik normaal gebruik.




Twee totaal verschillende kaartjes en ik ben benieuwd naar wat je ervan vindt.  Tot slot wil ik je bedanken voor het langskomen en reactie op me voorgaande kaartjes. Blijf alert en gezond.




woensdag 1 april 2020

Janneke uitgedaagd

Hallootjes,

Wat gaat de tijd snel, vandaag alweer 1 april. Ook al is het een vreemde tijd de dagen vliegen voorbij. Een poosje geleden  heeft Janneke voor zowel voor haar zelf  als mij de zomerhit bij Hanglar & Wings besteld in Zweden. Hoe lief van haar omdat ik daar zelf niet kan bestellen en ze weet hoe mooi ik deze stempels vind. Maar goed ook dat ik PayPal account heb hahaha. Verleden week kregen we beide de kit binnen en we waren blij verrast.

Ik heb Janneke uitgedaagd om met één van stempels van de set Tradgardssnackor een kaartje te maken. Ik zou eerst met het jongetje een kaartje maken maar ik ben geswitcht naar het meisje.

Cardstock en dsp is van Stampin Up. Aquarel papier vaan Florence. Ingekleurd met SU en Distress. Tekst stempel is van een Friese set en betekend: ik denk aan je. Een collega van mij heeft het kaartje naar ouders gestuurd die in een verzorgingshuis zit en geen bezoek mogen ontvangen.

Voor nu een fijne dag verder en ga je ook mee kijken naar wat Janneke gemaakt heeft? Pas goed op jezelf en hou vol!