Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

woensdag 24 januari 2018

Me again......

Hallootjes,

Allereerst dank je wel voor jullie reacties. Zo zie je me bijna nooit en zo 2 keer vlak achter elkaar hahaha. Maar ja wat wil je ook dit weer nodigt je niet uit om lekker buiten te zijn, was net zo blij me het zonnetje afgelopen zondag. Enfin het is maar goed dat wij er niets over hebben te zeggen. Was er wellicht nog meer ruzie op deze min of meer overspannen aardbol. 

Heb vandaag een lui dagje gehad. Maandag een enerverende dag gehad, 's ochtends een crematie en 's middag een werkoverleg. Was 's avonds echt bekaf. Zowaar dinsdag nog een paar uurtjes gewerkt en nu dacht ik voor vandaag hasta la pasta, tijd voor mezelf. Ik heb lekker uitgeslapen, rustig krantje gelezen, koffie drinken en eten klaar gezet in de ochtend, vanmiddag kaartje op de post gedaan, heerlijk door de wind en regen, jakkes. Daarna heb ik een hobby hokje op gezocht en heerlijk kaartjes zitten maken. Onderstaand kaartje is er één van en deze kan ik mooi nog op de val reep plaatsen voor het challengeblog casonsunday, welke nu op vrijdag start en waar men een love/valentine kaart je vragen.

Daar kwam ik via een deelnemer terecht bij een challenge blog wat the paper players heet en waar men ook een clean en simpel kaartje vroegen met als thema Love Notes, komt dat even mooi uit voor mij. Kan hij daar ook aan meedoen...........


De stempel is van Papermania en de inkt is van Stampin Up, Papier en touw heb ik al enige tijd komt dus uit eigen collectie zullen we maar zeggen ;)

Voor nu wens ik je een fijne avond en tot latersssssssssss



zondag 21 januari 2018

Tulpen en liefs uit......

Hallo allemaal,

Genieten jullie ook zo van het zonnetje vandaag heerlijk, van mij mag het voorjaar komen of echt winters weer. De harde wind en regen ben ik wel een beetje klaar mee. Ik wil Alma welkom heten op mijn blog, leuk leuk. Kunnen misschien wat ideeën bij elkaar op de doen. Langzaam maar zeker krabbel ik weer op, maak weer meer kaartjes,plaats alles wel niet nog, want ik heb niet altijd zin om te bloggen. Van de week eens op Pinterest gekeken en dacht leuk ook daar kan ik als ik wil me kaartjes op zetten, maar nu nog uitvinden hoe hahahaha. Account heb ik maar dan pffft.

Ben ook weer wat aan het werk en ik vind het fijn om weer tussen mijn collega's en cliënten te zijn.
Hersentjes laten me zo nu en dan wel in de steek maar dat schijnt normaal te zijn naar een OK. Ik laat het allemaal maar op me afkomen en we zien wel hoe en wat. Ben ik het zat, dan ga ik naar huis.

Maar dan nu me kaartjes, jawis, je leest het goed ik plaats twee tegelijk en voor 2 verschillende uitdagingen. De eerste is in mijn ogen een heerlijk voorjaarskaartje in de frisse kleurtjes geel,wit en blauw en deze wil ik graag mee laten doen bij de kleurenbingo  http://knutselsenkadootjes.blogspot.nl



De tulpen ( Tranquil Tulips ) en de gebruikte inkt zijn van Stampin Up, Betterskip ( beterschap voor de niet Friesen onder ons) is van MD

Ook zag ik bij Crazy voor Cas wat dit jaar weer is begonnen een leuke challenge, alle kleuren van de
regenboog. Of alle kleuren toegepast zijn denk ik niet, maar ach ik plaats hem gewoon en wie weet word ie goed gekeurd. Ik heb in ieder geval plezier beleeft aan het maken en jullie hoop ik naar het kijken ervan.


De gebruikte stans is van Joy! het inkt is van Tim Holtz, Distress en ik heb een stencil gebruikt van Dutchdobadoo.

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en tot een volgende keer. Tevens weer bedankt voor je bezoekjes en het achterlaten van een berichtje. Heerlijk om te krijgen en lezen, DANK!