Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

vrijdag 27 oktober 2023

Cas on Friday challenge #269 | Animal

Hallo,

Alweer 2 weken om en vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer vragen we een dier oftewel Animal. Aangezien kerst langzaam maar zeker dichterbij komt heb ik een kerstkaartje gemaakt. Het stempeltje met stansje is van Kulricke, de tekst is van Studiolight, jenine's mindful. Verder een beetje distress oxide, mijn Zigs en bling bling gebruikt. 


Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! Als het goed is ben ik nu onderweg naar Hoogwoud, dagje uit om alvast (kerst) inspiratie om te doen bij De BoetšŸ˜„




 

vrijdag 13 oktober 2023

Cas on Friday challenge #268 | Autumn

 Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Autumn oftewel herfst. Ik heb deze keer een magnolia gebruikt, Autumn and Halloween Tilda. De tekst is wel zeer toepasselijkšŸ˜‰ Ik heb deze keer mijn Zigs gebruikt.



Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 




 

donderdag 5 oktober 2023

52 weeks to Christmas #Miss. Frosty

Hallo,

Vandaag ben ik er weer met een kerstkaartje. Het is namelijk alweer donderdag kerstkaartjes dag bij 52weekstochristmas week 40 alweer. De tijd vliegt voorbij. Heb nog een fiks aantal kerstkaarten te gaan.....vandaag heb ik een stempel van Whimsy Stamps gebruikt en deze keer zachte tinten gekozen. Weer eens wat anders dan de traditionele kleuren.

Sinds deze week werk ik 4 uurtjes per week minder ipv van 36 uur nu 32 en ik heb me voorgenomen om vaker vrij te nemen. En ik ben goed begonnen...gelijk 2 vrije dagen genomen. Morgen ga ik naar de beurs in Hardenberg, heb 2 vrij kaartjes gewonnen bij Hobbycompleet De Duif. Kan ik weer een stempel extra kopen hihihi.

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond. 


Challenge's