Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

vrijdag 24 september 2021

Whimsy and friends

 Hallo!

Niet te geloven mijn vrije dagen zijn alweer bijna om...maandag mogen we weer. Gelukkig nog een weekend voor we mogen. Heb heerlijk genoten eerst even een paar dagen bijna niets gedaan. Vanaf maandag alleenstaande buuf geholpen om een heg van 12 meter lang zo'n 1.80 breed en meer dan 2 meter hoog te rooien. Daarna samen met Johan hout etc gehaald en een nieuwe schutting geplaatst en de oude hersteld. Buuf en haar hond blij en wij blij. Mooi toch! Ben nu wel lichamelijk moe maar me koppie is heerlijk leeg.

Zoals jullie eerder konden lezen ben ik als een blok gevall en voor een aantal Whimsy stempels. Na kerst heb ik nu een aantal beterschap kaarten gemaakt. Naast deze leuke stempels heb ik inkt van SU en Distress gebruikt. Water gedragen inkt blijft mijn favoriete inktjes. Zowaar ook nog DP gebruikt. Kortom weer lekker gemixt met merken. 





Tweee van de drie kaartjes zijn in CAS en 1 in CAS stijl a la Ina. Nu maar hopen dat ik voorlopig niet hoef te versturen. De Nederlandse tekst is van Stampin Up en medicijn potje van MFT. Het ❤ is van doodlebug design. Alle andere stempels zijn van Whimsy Stamps: Get well DP1033 en Get well Dragons DP1034.

Óók viel nog een leuk pakje van cloud9crafts op me matje ...zou Cornelie deze ingepakt hebben...zoals altijd weer feestelijke verpakt en leuke kleinigheid erbij. Ik hoop van het weekend er iets mee te maken...voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond!
Tot slot nog bedankt voorje reactie op me vorige kaartjes en mijn DT-schap bij CAS on Friday....je kan nog meedoen aan de lopende  challenge tot a.s woensdag 18.00 uur.



Challenge's 

vrijdag 17 september 2021

CAS on Friday #214 - Sketch

 Hallo!

Vandaag is het zover....mijn eerste bijdrage als DT member bij CAS on Friday. Ik vind het een hele eer  dat ik gekozen ben. Leuk maar ook spannend deze eerste keer. Zoals jullie weten houd ik van veel stijlen maar CAS en met inkt spelen zijn mijn favorieten. 

Voor de challenge die vandaag start is het thema een Sketch. Nou ik kan je vertellen dat ik dat lastig vind.  Mag graag me eigen ding doen hihihi. Ik heb de sketch een kwart slag gedraaid...

Gebruikte materialen zijn bijna allemaal van Stampin Up. De stempel heet Nature Beauty en deze lag al te lang ongebruikt. Tekst met bij behorende stansen is van The stamp market. 

Ik zou het leuk vinden als je een bezoekje aan het blog en mijn teamleden brengt (wat klinkt dat leuk) en daar inspiratie op doet om mee te doen...maarre niet vergeten ...ik lees graag je mening over mijn kaartje🤣🤣🤣




donderdag 16 september 2021

Mistletoads en grutsk!

 Hallo!

Jahaaa vakantie en deze begint goed. Droog en een zonnetje...wel zo nu en dan een wolkje maar dat mag de pret niet drukken. Vanochtend eerst naar de kapper geweest stond voor aflopen week op de planning maar deze blondine kwam op de donderdag middag  ervoor dat ze cursus had. Oeps...effe planning omgooien. Ben nu weer erkend BHV-er incl. reanimatie.  Nu weer lekker kort koppie. 

Ook heb ik nog een nieuwtje waar ik grutsk ( trots/vereerd in het Fries) op ben. Vanaf morgen ben ik DT lid bij een blog waar men CAS vraagt...deze start altijd op vrijdag😉. Mijn eerste bijdrage zie je morgen en ik hoop dat je komt kijken en meedoet. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Vandaag laat ik jullie een kaartje zien welke ik gemaakt heb een stempel van Whimsy Stamps. Ik zag deze en werd er gelijk verliefd op en oeps er vielen meer in het mandje....kon niet kiezen dus Johan zei doe je ze allemaal (óók hij vind ze erg leuk) dat werd mij iets te gek......uiteindelijk 5 gekozen🙈. 

Aangezien ik achterloop met kerstkaartjes eerst deze maar gemaakt is tenslotte kerstkaarten donderdag  hihihi


Dit kaartje laat ik meedoen aan hoe kan het ook anders aan 52weekstochristmas week 37 alweer..de tijd vliegt gewoon. Voor we het weten vieren we kerst en zijn we 2022😄😄.

Gebruikte materialen zijn; DP, inkt en cardstock SU. De kerstbal is een deel van Hero arts fancy dies. Lint van een tuincentra en het glimmertje is gemaakt met een Nuvo  marker. Vanwege drukke achtergrond geen sequins oid.  

Tot slot wil je bedanken voor jullie lieve, meelevende woorden en reactie op me vorige kaartje. Dit is zo fijn en geeft een warm gevoel. Dank!! 




zondag 12 september 2021

Ren Lycka

 Hallo!

Hoop alles goed met je aan de andere kant van het scherm. Hier gaat alles zijn gangetje, aftellen naar me mini vakantie. Vanaf  a.s donderdag 10 dagen vrij. Heb ik zo'n zin in. Effe bijtanken, lui zijn, freubelen en bloggen. Ben te lang niet bij je langs geweest, geen onwil maar gewoon geen puf en moe. Alle uitslagen zijn nu binnen. En het goede nieuws is dat er gelukkig nog geen volledige afsluitingen zíjn in de kransslagaders, helaas wel in de kleinere vaten. Nog meer medicatie, strenge controle door cardioloog en ik hoop dat vooral mijn moeheid afneemt. Moet allert blijven en bellen als het anders wordt..en tja ik denk altijd gaat wel over, dus dat mag ik niet meer doen. Makkelijker gezegd dan gedaan voor mij. Nu genoeg, einde update! Nog vragen dan weet je me te vinden.

Tijdje geleden heeft Janneke voor ons de nieuwe Ren Lycka kit besteld, nummer 7 alweer. Ik heb tussen de bedrijven door met inkt en stempels gespeeld. Heerlijk ontspannend en nu laat ik je vast een van de stempels van de kit zien. Ik heb een scrapling ermee gemaakt. Achtergrond met stencil van Dutch doobadoo en distress inkt. De set die ik gebruikt is  Perfekt Matchning HW21265. De tak (die) er achter  komt uit Forever Fern van SU.


Ik ben benieuwd naar je mening en wens je voor nu een fijne dag  verder en blijf gezond!
Tot slot nog bedankt voor je reactie op me vorige kaartje, waardeer ik heel erg😊


Challenge's