Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 30 maart 2021

hÄnglar and Wings, stoer voorjaar

 Hallootjes!

Wat een goed begin van de dag, het zonnetje schijnt. Nog te koud om buiten te zitten maar dat mag de pret niet drukken. Ik zou thuis inloggen maar je snapt het vast al.....nope ik ga lekker genieten van mijn me-time. Dinsdag is officieel mijn vrije dag, ik heb het nog druk voor 2 weekjes thuis ben maar hee de zon schijnt nu...en voorspelling zijn niet echt gunstig voor de komende dagen..

Vandaag wil ik je een stoer voorjaarskaartje laten zien, althans ik vind hem stoer maar oordeel zelf. Deze jongeman komt uit de Ren lycka set nummer 6 en heeft de prachtige naam Tulpanpojken. Behalve inktjes heb ik een tekst stans gebruikt uit en tussen me DSP vond ik dit papier. De cirkelstans is van Crealies en daar een stukje afgesneden.  




Ook deze keer ben ik de binnenkant niet vergeten...speciaal voor Nicole😉, deze vergeet de binnenkant nóóit  en het geeft een mooi extraatje voor de ontvanger. Het zijn geen traditionele kleuren voor het voorjaar maar dat moet kunnen toch?

Bedankt voor je reactie op me vorige kaartje(s) zo fijn om te lezen. Geniet van de zon en tot latersssss



Challenge's 

zondag 28 maart 2021

Hiep Hiep Hoera voor Rinus

 Hallootjes!

Daar ben ik ook weer even, vandaag laat ik jullie een kaartje zien welke ik gemaakt heb voor Rinus. Rinus is de hubby  van Janneke en hij is vandaag jarig. Het kaartje heeft hij ontvangen dus ik kan hem plaatsen.  Ik heb gekozen voor een stempel van magnolia en deze is het een Edwin, hij is druk aan het feesten....

Hij is ingekleurd  met mijn favoriete inktjes, distress en stampin up.  En zowaar een stans gebruikt, het is al een oudje maar ik vond hem wel passen bij een mannenkaart. De tekst is een stickervel, deze lag ook al jaren te verstoffen...tot nu dus.

De zomertijd is  begonnen maar qua weer lijkt het wel herfst. Ik ga straks me hobbykamer in duiken, kaartje voor de vader van een collega. Hij hoopt  goede vrijdag 100 te worden. Ik werk deze week nog en dan ben ik twee weken thuis.  Niet helemaal vrij maar ga niet naar me werk. Grotendeels ben ik gewoon vrij, heerlijk!

Wens je een fijne dag verder en blijf gezond. Ik hoop snel bij je langs te komen.



dinsdag 16 maart 2021

hÄnglar and Wings, Verjaardag

 Hallootjes!

Het is weer dinsdag en ik heb vanmiddag  Me-time genomen. Poosje geleden heeft Janneke voor ons de Ren Lycka (Pure  Happines) kit nummer 6 voor ons besteld. En ohhh ik vind deze alle 4 de sets zo gaaf. Vandaag laat ik jullie 2 dames uit de serie zien namelijk Pingstliljeflicka en Ficka met Pasklilja, blij dat ik het niet hoef uit te spreken. 

Ik heb er een verjaardagskaart is CAS style van gemaakt voor de buurvrouw die morgen jarig is. Ze kijkt toch niet op mijn blog.  Heb mijn favoriete inktjes  weer gebruikt en zowaar alweer een stans. Het raster en een label, komt dat mooi uit deze wordt gevraagd  bij K&K. De tekst is Missees en het DSP en cardstock is van Stampin Up. 


En deze keer heb ik zelfs aan de binnen kant gedacht 



Morgen werken en daarna stemmen, heb niet voor niets dat recht.  En ik ben de weken/dagen al aan het aftellen...begin april heerlijk een dikke week vrij. Jippie en nu al mijn collega's gezond blijven. Jullie ook hoor. Voor nu een fijne dag verder en tot laters.


Challenge 

vrijdag 12 maart 2021

Honey Bee

 Hallootjes!

Daar ben ik ook weer even,  allereerst  dank je wel voor de leuke berichtjes op me vorige kaartjes. Het is en blijft fijn om ze te krijgen en te lezen. Vandaag  kan ik onderstaand kaartje plaatsen hij is al gearriveerd bij Daphne, ze was afgelopen woensdag jarig. Heb voor zonnig geel met wit en zwart gekozen.  Met al die regen en wind had ik daar wel zin in. Nu hopen dat ze van geel en bijen houd hihihi. 


De bijen en honing graad papier zijn Stampin up,  DSP gedeeltelijk met daffodil delight stampin up geblend ook de bijen zijn er mee gekleurd. Tekst en labelstans van MD. De dots, lint en touwtje uit eigen voorraad. 

Ook ik ben nu van me lange wilde haren verlost. Gekozen voor een kort koppie. Wat voelt dat fijn. Heerlijk dat dikke bos weg en lekker uitgedunt. Laat de zomer maar komen, op naar het terras. Voor nu een fijne dag. Ik hoop snel bij je langs te komen.


Challenge's 





dinsdag 9 maart 2021

Tilda with big tulip pot

 Hallootjes!

Alles goed daar aan de andere kant van het scherm? Hier alles zijn gangetje en we gaan gestaag door. Zo langzamerhand word ik het wel zat en van de persconferentie werd ik ook niet vrolijk.

Nou dan zorg ik zelf wel voor wat vrolijkheid aangezien het buiten ook grauw en grijs is en aan de kille kant is. Ik vermoed dat hij al bij de ontvangers is. Gewoon zomaar verzonden omdat de wereld al klein genoeg is...even laten weten dat er aan ze gedacht worden.

Het is wederom een magnoliaatje, heb ze herontdekt en jaja zowaar stansen gebruikt. Waar de lockdown al niet goed voor is😄 


Ben bang dat ze last van haar rug krijgt met die pot op haar rug door het gras  te lopen..hihi. Ze is ingekleurd met een mix van SU en Distress inkt. Het roze is de nieuwe kleur Kitsch  flamingo van distress. Heb ook de oxide en ben erg blij mee. Cardstock en DSP van Stampin Up. 

Ik wens je voor nu een fijne dag, blijf gezond en houd vol! Ik zou eigenlijk thuiswerken  maar ik heb gekozen voor me time. Moet ook mijn eigen koppie denken;)

Challenge's 

https://tuesdaytaggers.blogspot.com/2021/03/say-it-with-flowers.html

http://cleanandsimpleonsunday.blogspot.com/2021/03/challenge-200-spring.html?m=1

http://craftysentiments.blogspot.com/2021/03/anything-goes-challenge_9.html

zondag 7 maart 2021

Woodware Giraffe

 Hallootjes!

Op deze grauwe kille zondag wil ik je een kaartje laten zien welke ik gemaakt heb in eerste instantie voor voor DCL#343 stempelen op DSP. Ben me stempels en DSP door gegaan. Ik gebruik weinig DSP meer en ook de stansen liggen meer ongebruikt dan voor heen. Ben momenteel  van de stempels, inktjes en CAS. Weg doen kan ik ook nog niet🙈. Ga eens kijken of ik toch meer kan mixen.  Krijg bijna spontaan keuze stress haha 



Gebruikte stempel en dsp 

 Vanmiddag zoek ik weer me hobbykamer op, tussen door laat ik de hond van de buurtjes uit. Heb je ook plannen voor vandaag? Tot slot heet ik Bernadet welkom om me blog en ik hoop dat we elkaar kunnen inspireren.  Bedankt voor je reactie op me vorige kaartje en voor nu een fijne dag. PS ik kreeg de vraag waarmee ik gevaccineerd  ben tegen corona: Astrazeneca.



Challenge's 

https://dutchcardlovers.blogspot.com/2021/02/dcl-342.html

http://sirstampalotchallenge.blogspot.com/2021/03/march-monochromatic.html

http://abitmoretimetocraft.blogspot.com/2021/03/a-bit-more-time-to-craft-challenge-135.html

http://craftyanimals.blogspot.com/2021/03/challenge-48.html

http://thesisterhoodofcrafters.blogspot.com/2021/02/anything-goes.html

donderdag 4 maart 2021

Tilda in de liftchallenge #158

 Hallootjes!

Na een tijdje afwezigheid ben ik er vandaag weer  eventjes  met een kaartje welke ik gemaakt heb voor de liftchallenge #158.  

Ik had vanwege de drukte op me werk en door mijn reactie op de vaccinatie geen puf en zin. Zo'n tien dagen geleden  ben ik gevaccineerd tegen corona en de eerste uren beetje stijve arm en wat zeurende hoofdpijn. S avonds kreeg ik wat koude rillingen en ben met paracetamol vroeg op bed gegaan. S nacht  werd ik nat van het zweet wakker, hoofdpijn, spierpijn en misselijk. Mijn temperatuur was 39.8...mijn man kon net op tijd een emmer pakken voor mij🙈.  Heb 2 dagen op bed gelegen  en afgelopen  maandag weer begonnen met werken. Nu nog steeds moe en nog niet helemaal  hoofdpijn  vrij.  2 van mijn collega's ook hoge koorts en van een colkegs instelling hoorde ik 9 van de 11 precies zo'n heftig reactie. In mei de tweede prik dus ik heb voor de zekerheid nu mijn agenda alvast leeg gepland. Enfin....is voor het goede doel  zullen we maar zeggen en wie weet reageer ik dan niet of nauwelijks.

En dan nu mijn kaartje met een gouwe ouwe magnoliaatje, ik blijf ze leuk vinden 


Ik heb haar gekleurd met Distress inkt en SU inkt, de stroken papier en de pareltjes zijn ook van SU. Het kaartje is bij Janneke aangekomen, ze kon wel een kaartje gebruiken. Ze is geopereerd en kreeg helaas complicaties.

Tot slot wil ik je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje, ik hoop snel de puf te vinden om bij je langs te komen en blijf gezond!