Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 4 maart 2021

Tilda in de liftchallenge #158

 Hallootjes!

Na een tijdje afwezigheid ben ik er vandaag weer  eventjes  met een kaartje welke ik gemaakt heb voor de liftchallenge #158.  

Ik had vanwege de drukte op me werk en door mijn reactie op de vaccinatie geen puf en zin. Zo'n tien dagen geleden  ben ik gevaccineerd tegen corona en de eerste uren beetje stijve arm en wat zeurende hoofdpijn. S avonds kreeg ik wat koude rillingen en ben met paracetamol vroeg op bed gegaan. S nacht  werd ik nat van het zweet wakker, hoofdpijn, spierpijn en misselijk. Mijn temperatuur was 39.8...mijn man kon net op tijd een emmer pakken voor mij🙈.  Heb 2 dagen op bed gelegen  en afgelopen  maandag weer begonnen met werken. Nu nog steeds moe en nog niet helemaal  hoofdpijn  vrij.  2 van mijn collega's ook hoge koorts en van een colkegs instelling hoorde ik 9 van de 11 precies zo'n heftig reactie. In mei de tweede prik dus ik heb voor de zekerheid nu mijn agenda alvast leeg gepland. Enfin....is voor het goede doel  zullen we maar zeggen en wie weet reageer ik dan niet of nauwelijks.

En dan nu mijn kaartje met een gouwe ouwe magnoliaatje, ik blijf ze leuk vinden 


Ik heb haar gekleurd met Distress inkt en SU inkt, de stroken papier en de pareltjes zijn ook van SU. Het kaartje is bij Janneke aangekomen, ze kon wel een kaartje gebruiken. Ze is geopereerd en kreeg helaas complicaties.

Tot slot wil ik je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje, ik hoop snel de puf te vinden om bij je langs te komen en blijf gezond!




14 opmerkingen:

  1. Een heel lief beterschapskaartje heb je gemaakt voor Janneke met de lentebloem! Wat een pech had je met de vaccinatie Ina, had je Pfyzer? Je hoort het heel wisselend, de eerste prik ging prima maar bij de 2de ik was ontzettend moe/hangerig beetje hoofdpijn maar de tweede dag weer over. Heb ook van een paar collega's gehoord die er erg beroerd van zijn geweest. Hopelijk de volgende keer minder last!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh bah dat klinkt wel heftig en 9 van de 11 zo'n heftige reactie pffft dat zijn er best wel veel. Leuk kaartje heb je gemaakt.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lief beterschapskaartje Ina, jij ook al zo ziek van de vaccinatie. Gelukkig geen koorts en geen emmer nodig gehad, wel dagen lang hevige hoofdpijn, moe en misselijk.
    Hopelijk geeft het in mei niet zo`n sterke bijwerking. Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Enig kaartje Ina! En wat naar van die heftige reactie. Had je de Pfizer vaccinatie? Ik heb die gehad, al twee keer nu en behalve een gevoelige plek op mijn arm, twee dagen, geen last gehad. En bijna niemand van mijn 25 collega's.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh Ina, dát was dus écht afzien! Wonderlijk hoe verschillend de reacties op het vaccin zijn. M8jn nichtje had na de 2e hetzelfde als Gerie maar werkt zich nu een slag in de rondte vanwege collega's die er net zo beroerd van zijn als jij!
    Vandaag regent het liftkaartjes, deze is lief!
    XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat naar dat je er zo heftig op reageerde en kort duurde het ook niet, niet fijn. Maar inderdaad wel voor een goed doel, ik hoop dat je bij de tweede keer minder last hebt!
    Je kaartje voor onze Liftchallenge is schattig! Eief Magnoliaatje met haar Narcisbloem! Fijn dat je meedoet, dank je wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een toestand met jou.Heftig
    Het lijkt alsof he corona hebt gehad... Hopelijk gaat het bij de tweede vaccinatie beter... het is niet leuk dat je zo'n heftige reactie krijgt.. mijn moeder 85 oom van 90 en vriendin van 87 hebben geen last gehad gelukkig. Zo verschillend kan het dus zijn... Hopelijk voel je je snel weer fit. Je hebt een hele mooie kaart.met deze magnolia stempel gemaakt. Veel sterkte nog. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schattig kaartje heb je gemaakt, Ik schrik er wel van de reacties op de prik. Ik ben nog niet aan de beurt ben 74. Maar ik hoop toch niet dat ik er zo ziek van word.
    Ik wens je veel beterschap en hoop voor je dat de tweede prik minde heftig is.
    Groetjes van Marian,

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super vervelend dat je zo heftig reageerde zeg! Heb ik nog niet eerder gehoord...
    Je kaartje is schattig. Lekker dat je weer een beetje puf hebt om wat te maken. Dank je wel voor het meedoen met de liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jeetje, dat is ook heftig zo'n reactie. Gelukkig ben je nu weer wat opgeknapt Ina. Hopelijk heb je bij de tweede vaccinatie minder/geen last. Je kaart voor de lift-challenge is mooi geworden, Tilda is een plaatje.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben toevallig hier op je blog beland Ina. Wilde gelijk even zeggen dat ik dit een superlief kaartje vind en dan lees ik ook nog eens dat je zo'n heftige reactie op de vaccinatie had. Hopelijk heb je bij de 2e prik minder last. Maar je hebt 'm gelukkig wel al. Geen idee wanneer wij aan de beurt komen. We kunnen niets anders doen dan afwachten hè en hopen dat het werkt uiteindelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo lief, deze Tilda.
    Zo, nou, lekker dan, zo'n vaccinatie.
    En 9 van de 11 precies hetzelfde, niet leuk.
    Welke vaccinatie heb je gekregen?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jhee wat een heftige reactie op de vaccinatie. Mijn vader heeft nergens last van gehad. Ik wist niet dat je er zo ziek van kon worden. Je Tilda kaartje is schattig in deze lentekleurtjes. Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Even een reactie op je vraag op deze manier:
    Neenah is inderdaad niet geschikt voor technieken met water, wel voor inkten en kleuren. Zowel met Copics als potloden.
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina