Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 28 december 2023

De Uitdaging #36 | verjaardagskaart met een Magnolia

Hallo,

De laatste donderdag van het jaar, het jaar is voorbij gevlogen voor mijn gevoel. Gisteravond stuurde Janneke een link door met de tekst voor morgen...was even verbaasd en dacht Ooo chips. Deze blondie was met de dagen in de war....meende dat het dinsdag was, nee dus. Gelukkig had ik de kaart voor gezamenlijke uitdaging al klaar. Vanochtend de foto's gemaakt. 




Deze keer daagde ik Janneke uit om een verjaardagskaart te maken met een magnolia stempel. Even wat anders dan kerst. Heb een postzegel stans gebruikt merk onbekend ooit gekocht op de rommelmarkt. Verder naast de magnolia stempel, eentje Joy en de rest is van Stampin Up.

Ik ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en haar kaart kun je *hier* vinden. Wens je voor nu een fijne dag verder en blijf gezond. Er zijn weer genoeg virussen actief😝







vrijdag 22 december 2023

CAS on Friday Challenge #273 | New Year

Hallo!

Vandaag start de laatste challenge van het jaar bij CAS on Friday Deze keer is het thema New Year, Nieuwjaar en in het Fries Nijjier. Ik heb deze keer diverse merken gemixt dat is het leuke van onze hobby. Naast stansen, cardstock, stempel ook weer een embossing folder  gebruikt.





Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijn weekend, gezellige en liefdevolle kerstdagen! 




 

vrijdag 8 december 2023

Cas on Friday challenge #272 | Black, white and one color

Hallo!

Vandaag start alweer een nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer vragen we om Zwart, wit en nog één andere kleur. Ik heb een stempel van hÄnglar and Wings gebruikt. Deze leukerd heet Granar en is in de uitverkoop bij hÄngler and Wings. Daarnaast heb ik distress oxide inkt gebruikt. En het is een One layer kaart geworden. 



Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 




 

donderdag 7 december 2023

De Uittdaging #35 | Cirkels

Hallootjes,

Ik weet hoe het jullie vergaat maar ik heb gevoel dat de weken steeds korter worden. Alweer donderdag🙈 en over een kleine vier weken is het alweer 2024. Waar  blijft de tijd.....

Vandaag een kaartje voor onze gezamenlijke uitdaging met Janneke,  de opdracht haar aan mij was gebruik cirkels op je kaart, stempel mag van iedere merk/soort. Werd nog wel even een uitdaging en een op het nippertje kaartje. Te druk waardoor ik een soort black out had. Kwam even niets uit míjn handen en inspiratieloos....terwijl juist freubelen ontspannen hoort te zijn en ontspanning brengt.. enfin het is goed gekomen. Ben benieuwd wat je ervan vindt...



Ik heb de kleur poppy parade van Stampin Up gebruikt naast zwart en wit. Ik heb geen idee van wie de dots/cirkel stempel is en de tekst is een oudje van craftemotions en deze  lag nog ongebruikt op mij te wachten. Ben benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en haar kaart kun je Klik hier vinden.

Op het moment dat deze online komt ben ik onderweg naar mijn werk. Ik wens je voor nu een fijne dag verder en blijf gezond.



dinsdag 28 november 2023

Verjaardagskaart voor GerJanne

Hallo,

Afgelopen zondag was GerJanne jarig en gelukkig ben ik dat niet vergeten. Ik heb het idee dat ik tot mijn spijt een aantal verjaardagen vergeten....oeps🙈 mijn excuses.

Voor GerJanne heb ik een kaartje gemaakt met mijn nieuwe dies van My favorite things. Big Happy Birthday, nou groot is hij zeker 😄😄. Leuke papiertjes bij elkaar gezocht, dit kostte mij meer tijd dan het kaartje maken zelf. Zowel het cardstock als het DSP is van Stampin Up. Ondertussen heeft ze kaartje ontvangen en heeft ze laten weten dat ze hem leuk vond.


Ik wil je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje(s) en wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond. 





vrijdag 24 november 2023

Cas on Friday challenge #271 | Christmas

 Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Christmas oftewel kerst. Nog een weken en dan is het zover. Werd voor mij een last minute kaartje. Druk op werk, de griep is op visite geweest. En we zijn ons kerstdorp aan het op bouwen. Ik heb deze keer een stans van My favorite things gebruikt en het DSP is van Stampin Up. Het lijkt bijna zwart maar het is donkergroen met wit.




Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 

 

donderdag 9 november 2023

De Uitdaging #34 | Magnolia

Hallo Allemaal, 

Het is alweer enige tijd geleden dat Janneke en ik er met waren met onze gezamenlijke uitdaging. Je herkent het vast wel te weinig uren in de dag en druk met werk etc. Maar nu zijn we er weer met onze uitdaging. En ook dat liep bijna spaak🤣🤣. De "opdracht" was maak een creatie met een magnolia stempel. Hoe simpel kan het zijn en aangezien we steeds dichter bij de kerst komen heb ik gelijk er een kerstkaartje van gemaakt. Kan hij gelijk meedoen aan 52weekstochristmas week 45 alwéér....oeps. Dat wordt stress...alhoewel ik alleen maar mijn best kan doen.

Ons hoofdkantoor en dagbesteding gaan begin januari verhuizen en ook is het griep seizoen volop bezig. Zelf was ik ook de sjaak een paar dagen geleden. Wat dat betreft druk genoeg op me werk. 

En dan nu mijn kaartje 




Ik ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en haar kaart kun je Klik  hie vinden.  Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf vooral gezond!!


Challenge's 


vrijdag 27 oktober 2023

Cas on Friday challenge #269 | Animal

Hallo,

Alweer 2 weken om en vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer vragen we een dier oftewel Animal. Aangezien kerst langzaam maar zeker dichterbij komt heb ik een kerstkaartje gemaakt. Het stempeltje met stansje is van Kulricke, de tekst is van Studiolight, jenine's mindful. Verder een beetje distress oxide, mijn Zigs en bling bling gebruikt. 


Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! Als het goed is ben ik nu onderweg naar Hoogwoud, dagje uit om alvast (kerst) inspiratie om te doen bij De Boet😄




 

vrijdag 13 oktober 2023

Cas on Friday challenge #268 | Autumn

 Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Autumn oftewel herfst. Ik heb deze keer een magnolia gebruikt, Autumn and Halloween Tilda. De tekst is wel zeer toepasselijk😉 Ik heb deze keer mijn Zigs gebruikt.



Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 




 

donderdag 5 oktober 2023

52 weeks to Christmas #Miss. Frosty

Hallo,

Vandaag ben ik er weer met een kerstkaartje. Het is namelijk alweer donderdag kerstkaartjes dag bij 52weekstochristmas week 40 alweer. De tijd vliegt voorbij. Heb nog een fiks aantal kerstkaarten te gaan.....vandaag heb ik een stempel van Whimsy Stamps gebruikt en deze keer zachte tinten gekozen. Weer eens wat anders dan de traditionele kleuren.

Sinds deze week werk ik 4 uurtjes per week minder ipv van 36 uur nu 32 en ik heb me voorgenomen om vaker vrij te nemen. En ik ben goed begonnen...gelijk 2 vrije dagen genomen. Morgen ga ik naar de beurs in Hardenberg, heb 2 vrij kaartjes gewonnen bij Hobbycompleet De Duif. Kan ik weer een stempel extra kopen hihihi.

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond. 


Challenge's 


vrijdag 29 september 2023

Cas on Friday challenge #267 | Wedding

 Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Wedding oftewel trouwen. Ik heb deze keer de set Happy notes van Stampin Up gebruikt en een achtergrond gemaakt met een stencil en Distress inkt. Merk stencil weet ik niet meer.



Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 

 

donderdag 7 september 2023

De Uitdaging #33 Hjerst / Herfst

Hallo,

Vandaag is het tijd voor de uitdaging met Janneke, haar opdracht luidde maak een herfst (hjerst in het Fries) creatie. Als we naar buiten kijken lijkt het meer hoogzomer. Toen ik gisteren naar huis reed uit mijn werk, mocht maandag weer begonnen,  was het 32 graden op de snelweg...pffft. Ik heb deze keer geen CAS kaart gemaakt meer vintage stijl ala Ina😉. Deze stempel van Magnolia lag al jaren op mij te wachten. Het DSP is van Joy! en ook al enige jaren oud. Voor de rest inkt gebruikt van Distress, Stampin Up en Zigs.  Het hekje is een stans van Magnolia. De randen geschuurd en bewerkt inkt.


Op het moment dat deze online komt ben ik onderweg naar me het werk. Ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en haar kaart kun je **hier** vinden. Voor nu wens ik je een fijne dag en geniet van het mooi weer.



vrijdag 1 september 2023

Cas on Friday challenge #265 | Baby

Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer vragen we om baby kaarten. Ik heb deze keer een oudje van Stampin Up gebruikt. En voor de rest naast wit één kleur gebruikt, Misty Moonlight.



Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 




 

donderdag 31 augustus 2023

52 weeks to Christmas #week 35

 Hoi,

Vandaag ben ik er met een kerstkaartje voor 52 weeks to christmas, zowaar de derde week op een rij. Dit keer een oudje van Magnolia en tekst is van Stampin Up. Kleuren is zo'n heerlijke ontspanning. Ik wil proberen om minstens iedere week een kaartje te maken. Maandag mogen we weer aan het werk en ons voornemen is om tot die tijd leuke dingen te doen. Afgelopen maandag hebben we heerlijk getoerd en zijn uitgewaaid bij de Waddenzee ter hoogte van Harlingen. Dinsdag de heggen gesnoeid en gisteren heb ik kaartjes gemaakt.


Voor nu wens ik je een fijne dag en tot morgen dan gaat er weer een nieuwe challenge bij CAS on Friday van start.  Ook wil ik je bedanken voor de leuke berichtjes op  me vorige kaartje.



Challenge's 


donderdag 24 augustus 2023

De uitdaging #32 | Eleanor

Hallo,

Vandaag is het tijd voor de uitdaging met Janneke, maak een kerstkaart in niet traditionele kleuren was mijn "opdracht" aan haar. En het mooie is hij gelijk meedoen aan 52 weeks to christmas. Ik heb wederom een stempel van Whimsy Stamps gebruikt, Eleanor, ook deze gescoord via marktplaats. De gebruikte kleuren komen uit de Incolor 2023 van Stampin Up, Boho  Blue en Wild Wheat. Daarnaast nog Wink of Stella (goud) voor een beetje bling. Zo jammer dat deze niet meer te koop is.

Ik ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en haar kaart kun je *hier*  vinden. Mijn mannetje heeft nu ook vrij en aangezien het vandaag nog mooi weer denk ik dat wij er op uit gaan. Wens je voor nu een fijne dag verder en blijf gezond!


Challenge's 

https://52weekstochristmas.blogspot.com/




vrijdag 18 augustus 2023

CAS on Friday Challenge #264 l Good Luck

Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Good Luck. Ik heb deze keer een "oudje" van Bebunni gebruikt. Deze stempel kwam ik tegen toen ik me stempel bak zat te rommelen. De tekst komt uit dezelfde set, verder hen ik distress inkt gebruikt.



Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 

PS: Cas on Friyday is op zoek naar DT leden, alle informatie op de site!




 

donderdag 17 augustus 2023

52 weeks to christmas #candle light

Hallo,

Het is al even geleden dat ik mee deed aan 52weekstochristmas, aflopen weekend vond ik de rust om een kerst kaartje te maken met  deze leukerd van Whimsy Stamps. Ik had me zo voor genomen geen stempels erbij te kopen voor de kerst dit jaar....op marktplaats kwam ik een aantal, ja je leest het goed een aantal tegen en kon het niet laten. Efin mijn mem = moeder voor niet friezen zou wel zeggen het laatste hemd heeft geen zakken. Je geniet er nu van! En dat doe ik dus ook. Ik heb vervroegd wat vrije dagen op genomen zodat ik wat kan bij tanken, ontspannen en vooral genieten!  Zodoende zie mij nu op de donderdagmiddag voorbij komen.

Voor nu wens ik je een fijne dag en tot morgen...dan ben ik er weer met een kaartje voor CAS on Friday. Lijkt het je leuk om in ons DT te zitten. Kijk dan even op dat blog. We zoeken 3 enthousiaste leden die van CAS kaarten maken houden.


Challenge's 

https://52weekstochristmas.blogspot.com/2023/08/kerstkaart-week-33.html





donderdag 10 augustus 2023

De uitdaging #31 sketch

Hoi,

Maak een kaartje met deze sketch was de opdracht van Janneke aan mij. Spiegelen, draaien of een vierkant mocht ook. Raar maar waar ik heb niets met een sketch. Maar enfin ik ga met plezier de uitdaging aan. En ik ben nog meer uit mijn comfortzone gegaan, veel kleur haha.  De sketch;

Mijn kaartje;

Uit eindelijk ben ik best wel tevreden over het resultaat. Ik ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en haar kaart kun je hier vinden. Tot slot wil ik je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartjes. Hoop dat ik binnenkort weer wat meer puf heb om actiever te zijn op blogs.





vrijdag 4 augustus 2023

CAS on Friday challege #263 | Holidays

 Hallo!

Vandaag start alweer een nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Holidays. Ik heb deze keer de Christmas Trees Dies van Stampin Up  gebruikt.


Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 




 

donderdag 27 juli 2023

De Uitdaging #30 Noof

Hallootjes!

Vandaag een kaartje voor de gezamenlijke uitdaging met Janneke. Deze keer door mij bedacht, maak een creatie met een dier en gebruik een stencil voor de achtergrond. Ik heb de stempel Noof van Lavinia en het stencil Elegance ook van Lavinia gebruikt, deze lagen nog op me te wachten sinds oktober 2022. Voor de rest distress inkt en een draadje. Zonder tekst zodat ik hem overal voor kan gebruiken....



 
Momenteel ben ik niet zo actief op blogs ben al langere tijd moe,veel hoofdpijn en over mijn hele lichaam jeuk omdat mijn leverwaarden niet goed zijn. De artsen geven aan dat het waarschijnlijk, door de Covid komt. Post Covid dus....is er over drie maanden geen verbetering dan mag ik verder de medische molen in 😝😝. 

Ik ga zo bij Janneke kijken, hop je mee? Voor nu wens ik je een fijne dag verder!



vrijdag 21 juli 2023

CAS on Friday challenge #262 | Summer

 Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer vragen we om zomerse (Summer) clean and simple kaarten. Ik heb deze keer een "oudje" van magnolia gebruikt.  Ik blijf ze mooi vinden en heb ze allemaal bewaard🙈. De tekst komt uit een set van craftemotions (Carla Kamphuis). Gekleurd met zigs clean color brush en inkt van SU. De gebruikte stans is van Crealies.



Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag!