Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 17 augustus 2023

52 weeks to christmas #candle light

Hallo,

Het is al even geleden dat ik mee deed aan 52weekstochristmas, aflopen weekend vond ik de rust om een kerst kaartje te maken met  deze leukerd van Whimsy Stamps. Ik had me zo voor genomen geen stempels erbij te kopen voor de kerst dit jaar....op marktplaats kwam ik een aantal, ja je leest het goed een aantal tegen en kon het niet laten. Efin mijn mem = moeder voor niet friezen zou wel zeggen het laatste hemd heeft geen zakken. Je geniet er nu van! En dat doe ik dus ook. Ik heb vervroegd wat vrije dagen op genomen zodat ik wat kan bij tanken, ontspannen en vooral genieten!  Zodoende zie mij nu op de donderdagmiddag voorbij komen.

Voor nu wens ik je een fijne dag en tot morgen...dan ben ik er weer met een kaartje voor CAS on Friday. Lijkt het je leuk om in ons DT te zitten. Kijk dan even op dat blog. We zoeken 3 enthousiaste leden die van CAS kaarten maken houden.


Challenge's 

https://52weekstochristmas.blogspot.com/2023/08/kerstkaart-week-33.html





8 opmerkingen:

  1. begrijpelijk dat je dit schattige stempeltje niet kon weerstaan...wat een ontzettend lief kaartje heb je ermee gemaakt.
    Fijn dat je er bij bent met een wekelijkse kerst/winterkaart.
    Lieve groetjes Annemarie en Merit. DT52WTC.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een alleraardigst stempeltje, en het klopt helemaal wat je mem zei, het zijn wijze woorden van haar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een super schattige kerstkaart heb je met je nieuwe stempel gemaakt. Ik herken het hoor, neem me ook steeds voor te stoppen met kopen, zeker i.v.m. mijn leeftijd. Maar ik geniet er ook nog steeds van en mijn kinderen zijn het er mee eens, dussss,,, en ook mijn hemd heeft geen zakken. (ha-ha).
    Groetjes van Maerian.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een mooie stempel heb je gevonden Ina en je hebt er een mooie kerstkaart mee gemaakt. Gezellig je hier te zien bij 52 WTC.
    Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat heb je weer heel mooi gedaan! De voorraad kerstkaarten groeit gestaag.
    Lieve groet, GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik denk dat ik zo'n stempel ook niet zou kunnen weerstaan, oei wat is die leuk! Je hebt het afdrukje heel mooi ingekleurd, het is een prachtige kaart geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een lief stempeltje, Ina! Dat je die niet kon weerstaan begrijp ik goed. Ik neem me ook telkens voor om er niets bij te kopen, maar er is zoveel leuks....
    Mooie kaart maakte je er mee.
    Fijn dat je weer eens meedoet met 52WTC.
    Groetjes
    Jantine DT 52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  8. En zo is het, geniet ervan als je het kan doen.
    Ik zeg altijd "ik rook niet", dus daarmee spaar ik geld uit voor mijn hobby, hihi.
    Wat een leuke kaart, het is een schattig stempeltje.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina