Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 10 augustus 2023

De uitdaging #31 sketch

Hoi,

Maak een kaartje met deze sketch was de opdracht van Janneke aan mij. Spiegelen, draaien of een vierkant mocht ook. Raar maar waar ik heb niets met een sketch. Maar enfin ik ga met plezier de uitdaging aan. En ik ben nog meer uit mijn comfortzone gegaan, veel kleur haha.  De sketch;

Mijn kaartje;

Uit eindelijk ben ik best wel tevreden over het resultaat. Ik ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en haar kaart kun je hier vinden. Tot slot wil ik je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartjes. Hoop dat ik binnenkort weer wat meer puf heb om actiever te zijn op blogs.





5 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijke kaart.
    De kleuren combinatie vind ik heel mooi.
    De sketch is ook mooi, ik werk juist héél graag met Sketches.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, niets met een sketch hebben en dan zo'n gaaf kaartje maken! Ik vind hem geweldig! Sketches gebruik ik vaak als ik weinig inspiratie heb (kun je nagaan hoe vaak dat is).
    Misschien vaker volgens een sketch gaan werken? Dan krijg je er vanzelf plezier in!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een heel leuke kaart, mooie kleuren heb je gekozen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt een prachtige kaart gemaakt volgens de sketch en ook die van Janneke is heel erg mooi.
    Groetjes van Marian,.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina