Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 28 juni 2020

Lazy days Penny Black

Hallootjes,

Wat een warme week hebben we achter de rug, ik ben blij dat de temperaturen eindelijk weer gezakt zijn. Hier in mijn woonplaats hebben we weinig water gehad. De lucht voorspelde niet veel goeds maar helaas  voor de natuur. Er staat heel de dag wel een stormachtige wind. 

Ik weet niet hoe het jullie verging er kan van freubelen weinig terecht. Ik had als ik thuis uit me werk geen zin om me hobbykamer op te zoeken. Veel te warm en we waren nog achterhuis bezig. Buurtjes waren blij verrast toen ze de nieuwe schutting zagen staan toen ze thuis kwamen van vakantie. We hadden het er wel eens over gehad maar niet wat en wanneer.

Vandaag wel gefreubeld maar dat kaartje kan ik later van de week laten zien. Nu laat ik je kaartje zien wat ik eerder heb gemaakt. Hij is al bij de ontvanger dus kan ik hem veilig plaatsen..


Zoals je ziet deze keer geen mix media stijl maar meer in CAS stijl en een oude stempel van Penny Black. Ook wil ik Gerrina welkom heten en hoop dat we elkaar kunnen inspireren. Nog een weekje werken en dan heb ik een week vrij, nu al zin in. Voor nu bedankt voor jullie reacties op me vorige kaartje en tot snel.


Challenge's 

maandag 22 juni 2020

Voor Jamie

Hallo allemaal,

Daar ben ik zowaar op de maandag, vandaag een extra dagje vrij ten compensatie van vorige week. Ik mocht samen met collega's aan de herhaling van BHV, we hebben nu allemaal weer de herhaling en alle medewerkers zijn weer up to date  qua BHV. Echt iedereen mijn werkgever vind belangrijk dat een ieder eerste hulp kan verlenen en reanimeren. 

Afgelopen weekend samen met Johan aan de klus geweest. we hebben de schutting in zijn geheel vernieuwd tussen ons en de buren (wij hebben een hoekwoning)die op vakantie zijn. Hond was mee dus de uitgelezen kans om dit te doen. Anders moest het beestje binnen blijven. Schildpad wel even op de gesloten om te voorkomen dat deze via ons erf alsnog de kuierlatten nam.Ze lopen harder dan menig een denkt. Van het één kwam het ander maar hij staat er en ik ben blij dat hij nu gewoon van Larikshout is en niet gebeitst tuinhout. 

Vandaag laat ik je één van de twee kaartjes zien wat ik gemaakt voor de buurvrouw...moest echt alle zeilen bijzetten daarvoor......zondagochtend 11.00 een appje van haar, ga je vandaag aan de freubel, ja denk het wel wel was mijn antwoord, wel kan je dan voor morgen 2 kaartjes maken voor mij, 1 voor me dochter en mijn kleinzoon. Ik ga er mogen heen.........uhhhhh das wel kortdag , Jahaaa maar ik bedacht opeens ik ga morgen naar hun toe.  Ze zijn jarig geweest en maanden niet in het echt gezien dus....... enfin ik ben de uitdaging aan gegaan en ze kreeg 's avonds haar kaartjes.

Onderstaande is voor Jamie, een jongeman die van dino's, LEGO en stoere auto's houd



Zoals je ziet geen dier in de hoofdrol, wel een stoere bak en tandwielen van Coosa. Me favoriete inktjes weer en de tekst is van Joy. En hij is wederom in me eigen mix-media stijl. Hij was er ontzettend blij mee en daar gaat het om. Kaartje van zijn moeder komt later. Tenslotte wil ik jullie bedanken voor de leuke reactie op me vorige kaartjes en onderstaand kaartje was een van de toppers bij mijnhobbyhonkchallenges



Voor nu wens ik je een fijne dag/week het wordt warm zeggen de weervrouwen en weermannen. Voor wie er tegen kan geniet ervan. Ik zoek de schaduw en blijf overdag wel meer binnen als ik niet werk.  En het aller belangrijkste is blijf gezond!



Challenges



donderdag 18 juni 2020

Art Specially #4

Hallo allemaal,

Daar ben ik zowaar alweer op de vroege ochtend. Ook deze keer weer een dier in de hoofdrol...deze keer geen giraffes of katten maar een vogel. Heb op me vrije middag met me inktjes en stempels in de weer geweest.  Gisteravond nog afgemaakt.   Ook deze stempel was in me digitale mandje van Art Specially gevallen .  En deze kan mooi mee doen aan 52wtc helaas te laat voor kerst-mix.blogspot.


Deze keer ook weer Distress Oxide en Versafine clair inkt gebruikt. Sneeuwvlokken  zijn van MFT en bewerkt met embossing poeder, tekst is van Pinkfresh. Wink of Stella voor een beetje bling dit op alle grijze delen zoals bij een kerstbal.

Momenteel beetje erg druk met werk en daardoor s avonds te moe om te bloggen. Ik kom zo snel mogelijk langs bij je. Voor nu een fijne dag verder, ik ga zo naar me werk.


dinsdag 16 juni 2020

Art specially #3

Hallo  allemaal,

Me eerste berichtje met de nieuwe blogger...zal mij benieuwen hoe het gaat.Word wel een kort berichtje, denk ik. Wil nog even kleuren op me vrije middag😃

Ik blijf in de kaartjes met dieren, inkt en kleur. Deze keer is weer een giraffe geworden en het is een stempel  van Art Specially, een oudje maar ik heb hem sinds een weekje. Jaja me bestelling van hun was vlot binnen. Post is blijkbaar  weer bij.
Zoals je ziet weer in de mixed media stijl a la Ina hihihi.  Ook deze keer Distress Oxide en Versafine clair inkt gebruikt en een Wink of Stella voor een beetje bling om colbertje en de hoed. Tekst is van Stampin Up. Pfff is wel zoeken nog deze nieuwe blogger. Kort berichtje lang werk. Voor nu een fijne dag en tot snel.


Challenge's

zondag 14 juni 2020

Prrr B-day

Hallo allemaal,

En het is alweer zondag, laatste dag weekend. Een weekend met warmte, zon, onweer stortbuien, hagel en harde wind. Vrijdag was ik vrij samen met Johan en we zijn even wezen shoppen in Drachten. Kon ik mooi mijn tekststempel  halen bij Jacobi en ja je voelt hem aankomen daar bleef het niet bij...er vielen pardoes meer stempels in me mandje en een spetter kwast. Deze had ik gezien op YouTube en leek mij wel wat.

Daarnaast nog bij de action geweest en daar hadden ze mooie setjes met Acrylverf voor een zacht prijsje en helaas voor Johan alweer of nog steeds geen verfkwasten voor hem.  Nog wat T-shirts gehaald  voor hem en even heerlijk op een terrasje wat  gegeten en gedronken. Was rustig dus kon mooi even. Was echt genieten zo saampjes.

Gisteren heb ik heerlijk gespeeld met mijn inktjes, stempels en spetter kwast. Ik ben blij dat ik hem gekocht hebt..spettert fijn en meer controle er over hihihi. Vandaag laat ik je een kaartje zien wat ik gisteren hebt afgemaakt. Had eerder al de poezen gemaskeerd, één voor één. Een werkje maar wel gaaf resultaat vind ik. Voor het maskeren gebruik ik nu vloeibare masking liquid. Het stinkt en moet wat langer drogen maar ideaal als knippen minder gaat.


Deze kaart gaat naar een jarige vriendin, die van dieren en kleur houdt en niet op blogger komt. Vandaar dat ik hem alvast kan plaatsen. De katten zijn van Katzelkraft en de tekst van My favorite things. Achtergrond gemaakt met Distress Oxide en ik heb voor het eerst de "druppen" van Design by Ryn gebruikt. Voor de druppels en tekst Versafine clair inkt gebruikt.

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en pas goed op je zelf  als je erop uit gaat. Geniet van het zonnetje en tot later. Ik duik me hobbykamer in, collega is zondag jarig dus....



Challenge's 

dinsdag 9 juni 2020

Art Specially #2

Hallo allemaal,

Daar was ik alweer, zoals ik al eerder vertelde ben ik heerlijk met me inktjes in de weer geweest. Deze keer in de mix media stijl, vind dit nog best lastig. Door veel te oefenen en te kijken op bijvoorbeeld pinterest, youtube en medebloggers zoals Monique  gaat het steeds beter maar er nog veel te leren en uitproberen.

Deze keer laat ik jullie een kaartje met een stempel van Art Specially,  Giraffe aan thee. Dit soort stempels spreken mij erg aan en ik begin fan van hun te worden. Al surfend ben ik dit blog tegen gekomen en wil ik met jullie delen.  Er staan  vind ik prachtige dingen op en goed uitgelegd vind ik.

Dan nu me kaartje in mix media stijl ala  Ina, ben benieuwd naar je mening  ....en tips zíjn welkom.

Gebruikte materialen, Distress oxide en gewone Distress inkt. Versafine inkt.
Tekststempel en Giraffe zijn van Art Specially. Craquele stempel  is van Studiolight. En verder heb ik een Wink of Stella van SU gebruikt.

Tenslotte wil ik je bedanken voor je reactie op me vorige kaartje(s) en wens ik je een fijne dag verder.


Challenge's 

zondag 7 juni 2020

Iris Play House Mouse

Hallo allemaal

Allemaal gezond en wel aan de andere kant van het scherm? Hier gaat alles zijn gangetje zoals wellicht velen van ons geplaagd door hooikoorts en helaas laten me spieren in de steek door alle weer schommelingen. Je ziet de tuin gewoon groeien door de regen, helaas ook de ongewenste planten hihi. De natuur was hard aan water toe en voor het waterpeil op orde is mag er nog het nodige vallen.
Van mij hoeft het niet of het zou 's nachts moeten regenen en overdag droog zijn, Gelukkig hebben we er niets over te zeggen anders krijgen we nog meer ruzie op de wereld.

Ik ben vandaag lekker aan het shoppen geweest op het internet en heb weer te veel mooie stempels gezien en besteld **bloos bloos**. Nu hopen dat mister post mee werkt en ik ze snel hebt. Ik heb nu al zin om er mee aan de slag te gaan......herkennen jullie dat? Ik heb genoeg daar ligt het niet aan maar op een of andere manier wil ik juist met deze nieuwe aan de slag. Ook heb ik lekker met oxiden en andere inkten gespeeld (deze zie je later) ik heb van Johan versafine clair gekregen en niet een paar kleuren maar alle vierentwintig. Ik ben er zo ontzettend blij ermee en ik vond en vind het superlief van hem!

Het kaartje wat ik jullie wil laten zien is een CAS-kaartje, ik vind dat heerlijk om te doen. Geef mij inkt en stempels en ik ben blij.  Mix media vind ik ook leuk om te doen maar wel erg lastig. Cas gaat me beter af vind ik zelf.  Ook deze keer heb ik een "oudje" gebruikt. Het is er eentje van House Mouse deze zie je momenteel ook niet zoveel meer maar ik blij ze schitterend vinden.


De materialen die ik gebruikt heb zijn cardstock en inkt van SU. De muisjes heb ik met Distress ingekleurd en de tekst met Versafine clair.  De tekst is van Marianne Design en de House Mouse stempel heet Iris play. Daarnaast nog strass steentje uit voorraad. Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond! Ik hoop binnenkort een blog rondje te kunnen maken.

PS heeft iemand van jullie al de nieuwe interface geprobeerd? Ben benieuwd naar je reactie.


Challenges: