Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 14 juni 2020

Prrr B-day

Hallo allemaal,

En het is alweer zondag, laatste dag weekend. Een weekend met warmte, zon, onweer stortbuien, hagel en harde wind. Vrijdag was ik vrij samen met Johan en we zijn even wezen shoppen in Drachten. Kon ik mooi mijn tekststempel  halen bij Jacobi en ja je voelt hem aankomen daar bleef het niet bij...er vielen pardoes meer stempels in me mandje en een spetter kwast. Deze had ik gezien op YouTube en leek mij wel wat.

Daarnaast nog bij de action geweest en daar hadden ze mooie setjes met Acrylverf voor een zacht prijsje en helaas voor Johan alweer of nog steeds geen verfkwasten voor hem.  Nog wat T-shirts gehaald  voor hem en even heerlijk op een terrasje wat  gegeten en gedronken. Was rustig dus kon mooi even. Was echt genieten zo saampjes.

Gisteren heb ik heerlijk gespeeld met mijn inktjes, stempels en spetter kwast. Ik ben blij dat ik hem gekocht hebt..spettert fijn en meer controle er over hihihi. Vandaag laat ik je een kaartje zien wat ik gisteren hebt afgemaakt. Had eerder al de poezen gemaskeerd, één voor één. Een werkje maar wel gaaf resultaat vind ik. Voor het maskeren gebruik ik nu vloeibare masking liquid. Het stinkt en moet wat langer drogen maar ideaal als knippen minder gaat.


Deze kaart gaat naar een jarige vriendin, die van dieren en kleur houdt en niet op blogger komt. Vandaar dat ik hem alvast kan plaatsen. De katten zijn van Katzelkraft en de tekst van My favorite things. Achtergrond gemaakt met Distress Oxide en ik heb voor het eerst de "druppen" van Design by Ryn gebruikt. Voor de druppels en tekst Versafine clair inkt gebruikt.

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en pas goed op je zelf  als je erop uit gaat. Geniet van het zonnetje en tot later. Ik duik me hobbykamer in, collega is zondag jarig dus....



Challenge's 

12 opmerkingen:

  1. Wonderfully colourful and such a sweet card, it's fabulous! Thank you for joining us in our 'Make It Colourful ' challenge at Stamping Sensations and good luck. Sandra x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleuren!
    Dat maskeren geeft zulke mooie effecten, ik doe het te weinig, maar het is héél mooi.
    Goed gelukt, dit bij jou.
    Ik ken deze techniek niet.
    Dat oogje van de middelste😂 kat.
    Leuke kaart hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een hele vrolijke kaart in mooie frisse kleuren Ina. Ik vind de combinatie van die "norse" katten en die tekst heel leuk.
    Klinkt als een gezellige dag die jullie hebben gehad, heerlijk toch?
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Was echt weer even fijn zo samen. Heerlijk dat het kon en ja ik zag de tekst en dacht dat past perfect bij de wat norse kat

      Verwijderen
  4. Een fleurige en leuke kattenkaart.
    Even gezellig samen er op uit, is fijn dat, dat weer kan.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fleurige katten. Leuke stempel! Groetjes, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke kaart heb je voor je vriendin gemaakt. Wat een leuke afbeelding van de poezen. Lekkere vrolijke kaart heb je ervan gemaakt. Je verft en inkt maar lekker door... veel plezier ermee. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een gaaf kaartje met de schattige poezen je achtergrond is mooi geworden.
    ben alleen bang dat de rechter poes het niet mooi vindt hij kijkt zo boos haha
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Love your cute cats and amazing background you have given them!! Thanks for joining us at Stamping Sensations this month.
    Pinky

    BeantwoordenVerwijderen
  9. A beautifully bright and fun creation, many thanks for sharing and joining in with our 'Colourful' theme at Stamping Sensations challenge.

    B x

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina