Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zaterdag 26 februari 2022

Hey Ostrich! 2

 Hallo!

Vandaag laat ik jullie nogmaals een kaartje zien met Hey Ostrich van Whimsy Stamps. Deze leukerds lagen nog ongebruikt op mijn te wachten. Hun broertjes of zouden het zusjes zijn had ik gebruikt bij de challenge met Anita. Deze keer een slimline card, eindelijk meer dan alleen dan de basis van de stans gebruikt....hihihi


Deze keer ook nog een stempels van Katzelkraft gebruikt voor tekst. En zowaar een zilveren draad voor wat bling en speelsheid.

Nog steeds veel zieken bij ons op het werk, gelukkig is me naaste collega weer zo goed als nieuw;). Geeft meer ruimte en rust voor mijn eigen taken. Heerlijk...gisteren dan ook eindelijk weer een dag helemáál vrij en ben met Johan op stap geweest. Kost gelijk weer geld...hebben oa nieuwe raambekleding voor de voorkant uit gezocht...maandag komen ze de maten opmeten. Johan is toch thuis kan mooi gelijk. Heb zowaar zojuist start gemaakt met een blog rondje. Nu deze plaatsen en dan genieten van Me Time!

Voor nu wens ik je een fijne dag/weekend. En tot laters. Oja je kan me sinds kort ook op Instagram vinden. 




dinsdag 22 februari 2022

Hey Ostrich en Anita uitgedaagd

 Hallo!

Alles goed daar aan de andere kant van het scherm? Nog steeds gezond en wel en nog niet weggewaaid. Wij hadden zelf geen stormschade op mijn werk wel. Helaas nog steeds veel collega's  in de lappenmand, ook de griep laat van zich horen. Tot op heden gaat het onze deur voorbij....Johan heeft helaas weer meer last en in overleg met de reumatoloog is de medicatie weer verhoogd.  Zelf ben ik behoorlijk moe vooral in me koppie. Dus de spaarzame vrije momenten die ik heb zie je mij bijna niet in blogland. Maar zit ik me hobbykamer of ik slaap😅😅

Vandaag laten Anita en ik jullie een slimline kaart of tag zien. Anita zit net als mij in het DT team bij CAS on Friday en ik heb haar uitgedaagd om met Hey Ostrich van Whimsy Stamps een tag of slimline kaart te maken. Behalve dat ook een "touwtje" of lint te gebruiken  en de rest was vrij zolang het maar geen zwart wit is. Zo heb ik mooi een stok achter de deur en ontspanning😉😉

Zelf ben ik heerlijk aan het mixen geweest met diverse merken en heb met mijn favoriete inktjes gekleurd.



Ben benieuwd waar Anita mij mee gaat uitdagen want we hebben afgesproken dit vaker te doen zolang wij er plezier in hebben.  Wordt vervolgd dus...en ik ben benieuwd  wat Anita heeft gemaakt....haar blog kan je **klik** hier vinden.  Tot slot wil ik je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje en dank je wel voor je begrip dat ik momenteel niet zoveel in blogland ben. 



vrijdag 18 februari 2022

CAS on Friday # challenge 225 Spring Flowers

Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Spring Flowers  oftewel  voorjaarsbloemen. . Ik heb deze voor sneeuwklokjes gekozen.  Voor mij het begin van het voorjaar. Ze zijn van Clearly Besotted en heb ze in 2019 al gratis gekregen bij een tijdschrift en lagen nog ongebruikt te wachten.... Heb er gelijk twee kaartjes mee gemaakt. 






De "ik denk aan je" kaart heb ik voor onze vrienden gemaakt welke hun  lieve speciale zorgen dochter tien maanden geleden hebben verloren en die volgende week 33 jaar zou zijn geworden. 

Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 



 




dinsdag 15 februari 2022

De uitdaging #3

Hallo!

Vandaag alweer de 3de uitdaging van Janneke en mij. Deze keer heeft Janneke  hem bedacht en opdracht was; maak een kaart met een stempel naar keuze en gebruik wit, roze, groen en zwart. Je zou zeggen pièce of cake maar ojee keuzestress en tijdsgebrek, maar hee toch gelukt en op tijd ondanks alle drukte op me werk. Tweede week achtereen met forse overuren en nummer 3 is ingang. Enfin probeer zoveel mogelijk te ontspannen en me time te nemen als het kan. 

De keuzestress werd veroorzaakt door teveel leuke stempels en ik wilde geen hanglar and wings gebruiken deze keer. Het  werd een lief stempeltje ( vind ik in ieder geval ) van Pink ink design en deze heeft Johan 3 weken geleden voor  mij meegenomen. Heerlijk gemixt met mijn favoriete inktjes, Stampin Up, Distress en Versafine clair. Cardstock is van Stampin Up. Mooi passend bij het inkt. De tekst zat bij het stempeltje. De glim deze keer aangebracht met Nuvo gloss pen. Vond steentjes afbreuk doen, vandaar glim uit een stift. 



Ik ben benieuwd  naar wat Janneke gemaakt  heeft , ik ga straks naar haar blog hoppen. Ga je mee gluren? Voordat je dat doet lees ik graag wat je van mijn kaartje vindt😉😉 Tot slot wil ik je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartjes. Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond! 




zondag 6 februari 2022

Beterschap wensen

 Hoi!

Op deze gure natte zondag kom ik even voorbij waaien, wil wel met zo veel wind😉. Gistermiddag heb ik echt tijd voor me zelf genomen. Druk is altijd deze periode van het jaar op het werk. Deze week was het echt bingo ook wij merken de gevolgen omikron, de een na de ander valt uit ...fors boven me uren gedraaid en ben beetje gaar en moe in mijn hoofd. Geen zin om te bloggen maar wilde me kaartje even plaatsen.




Deze "soepkip" is van Whimsy Stamps (get well DP1033), cardstock van SU, inkt zowel distressals Stampin Up. Het DSP is een oudje bet als de tekststempel ( Nicole Verkooijen). Weet dat ik je niet ben vergeten, hoop dat ik binbenkort zin heb om te "buurten" Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond. Ik ga me hobbykamer opzoeken voor de broodnodige ontspanning. 




vrijdag 4 februari 2022

CAS on Friday # challenge 224 Male

 Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Male oftewel mannenkaart . Ik heb deze keer de set Home & Garden van Stampin up gebruikt.



Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 



 

dinsdag 1 februari 2022

De uitdaging #2

 Hallo!

Vandaag de 2de uitdaging  van Janneke en mij. Deze keer mocht ik de uitdaging bedenken. Aangezien wij beide van hÄnglar and Wings houden was de stempel keuze gauw gemaakt en als extra gebruik een embossing folder. Ook deze keer is het al een oudje mijn stempel. De embossing folder is een 3d folder van Stampin Up. Daarnaast een gloednieuwe tag en tekst van Marianne design en gekleurd met distress. Kortom een mengel van merken. Dat is het leuke van onze hobby alles kan en mag gemixed worden.


Zaterdag heb ik mijn booster gehad en ja hoor net als bij de eerste vaccinatie werd ik gammel van. Hoge koorts, hoofdpijn en een hele pijnlijke arm. Enfin voor het goede doel zullen we maar zeggen. Ik ga zo naar Jannke hoppen, benieuwd wat zij gemaakt heeft.
Kom je ook bij haar gluren...maar voordat je dat doet hoor ik graag wat je van mijn tag vind😉😉