Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 28 november 2023

Verjaardagskaart voor GerJanne

Hallo,

Afgelopen zondag was GerJanne jarig en gelukkig ben ik dat niet vergeten. Ik heb het idee dat ik tot mijn spijt een aantal verjaardagen vergeten....oeps🙈 mijn excuses.

Voor GerJanne heb ik een kaartje gemaakt met mijn nieuwe dies van My favorite things. Big Happy Birthday, nou groot is hij zeker 😄😄. Leuke papiertjes bij elkaar gezocht, dit kostte mij meer tijd dan het kaartje maken zelf. Zowel het cardstock als het DSP is van Stampin Up. Ondertussen heeft ze kaartje ontvangen en heeft ze laten weten dat ze hem leuk vond.


Ik wil je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje(s) en wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond. 





vrijdag 24 november 2023

Cas on Friday challenge #271 | Christmas

 Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Christmas oftewel kerst. Nog een weken en dan is het zover. Werd voor mij een last minute kaartje. Druk op werk, de griep is op visite geweest. En we zijn ons kerstdorp aan het op bouwen. Ik heb deze keer een stans van My favorite things gebruikt en het DSP is van Stampin Up. Het lijkt bijna zwart maar het is donkergroen met wit.




Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 

 

donderdag 9 november 2023

De Uitdaging #34 | Magnolia

Hallo Allemaal, 

Het is alweer enige tijd geleden dat Janneke en ik er met waren met onze gezamenlijke uitdaging. Je herkent het vast wel te weinig uren in de dag en druk met werk etc. Maar nu zijn we er weer met onze uitdaging. En ook dat liep bijna spaak🤣🤣. De "opdracht" was maak een creatie met een magnolia stempel. Hoe simpel kan het zijn en aangezien we steeds dichter bij de kerst komen heb ik gelijk er een kerstkaartje van gemaakt. Kan hij gelijk meedoen aan 52weekstochristmas week 45 alwéér....oeps. Dat wordt stress...alhoewel ik alleen maar mijn best kan doen.

Ons hoofdkantoor en dagbesteding gaan begin januari verhuizen en ook is het griep seizoen volop bezig. Zelf was ik ook de sjaak een paar dagen geleden. Wat dat betreft druk genoeg op me werk. 

En dan nu mijn kaartje 




Ik ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en haar kaart kun je Klik  hie vinden.  Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf vooral gezond!!


Challenge's