Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

vrijdag 25 juni 2021

Magnolia Blossoms met blends

 Hallo!

En ja hoor het weekend staat alweer voor de deur, weer een week om. Een week van werken en dierenarts bezoeken. Om de dag een prik halen en we zijn voorzichtig positief. Pootje knapt op en er komt zowaar weer haartjes op. Beter worden gaat niet maar zolang er kwaliteit van leven is zonder pijn en jeuk dan zijn gaan we nog een mooie tijd met ons harige kind tegemoet. Hoop doet leven🐈🐈

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien welke ik met Stampin up blends heb gekleurd, me eerste kaartje hiermee. Ik heb de kleur Pale Papaya gebruikt en met stampin markers blad en takken gekleurd, wederom de stempel Magnolia Blossoms van MFT gebruikt. De ontbrekende stansen lagen dinsdag op me matje. De gebruikte color jewels  en DSP zijn ook van SU en zijn Pale Papaya.  


Deze keer is het een slimline kaartje geworden, gebruikte stans is van Marianne design. Zelf ben ik alweer trots op het resultaat, moet niet niet gekker worden hahaha...twee maal achter elkaar. Tot slotwil ik je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje en steun voor Willem de kat.


Challenge's 






zondag 20 juni 2021

Magnolia Blossoms MFT

 Hallo!

Alweer zondag, wat vliegt de tijd...het lijkt wel steeds sneller te gaan voor mijn gevoel. Hebben jullie dat gevoel ook. Allereerst wil je bedanken voor je reactie op me vorige kaartje, zo leuk om te lezen. Gelijk ook maar een update over onze Willem de kat, hij is ernstig ziek en wordt niet meer beter. Heeft kanker in zijn gehemelte en dat is niet weg te halen. Zijn pootje en gedeelte buik werd binnen 1 dag kaal, rood en zette erg op. Zijn nu 3 maal om de dag een injectie wezen halen, iedere dag pijn medicatie en heeft een prik tegen allergische reactie gekregen. Lijkt nu rustiger te worden, eet beter en je merkt dat hij zich prettiger voelt. Morgen gaan we weer naar de dierenarts en zien we of wij het goed zien en hoe we verder gaan. Zijn kwaliteit van leven staat op de eerste plaats.

Vandaag laat ik jullie een one layer kaart zien met de prachtige stempelset Magnolia Blossoms van MFT, ik was op slag verliefd😍 en de bij behorende stansen zijn nog onderweg. Deze waren ze vergeten in het pakketje te doen. Ik heb hem ingekleurd met distress inkt. Tekst hoort ook bij de set en sequins zijn van Stampin Up. 

Zelf ben ik niet zo snel tevreden over mijn kaartjes maar deze vindt ik zelf mooi geworden en verstuur ik na onze vriendin die a.s donderdag jarig is en kortgeleden haar dochter heeft verloren. Ook heb ik een top plaatsje met onderstaand kaartje;

 

Zowaar 2 weken achter elkaar. Een hele eer vind ik dit. Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond. Tot snel en zij die een zomerreces houden, geniet van de zomer!


donderdag 17 juni 2021

One layer mini slimline - No line coloring

 Hallootjes!

Vandaag kom ik even snel voorbij waaien.  Anders ben ik te laat met mijn kaartje welke ik gisteravond gemaakt heb, eigenlijk wilde ik Dutch card lovers en Liftchallenge  combineren maar helaas wilde niet zoals ik wilde. De stempel is van Avery Elle.


Ik ben benieuwd  naar je mening. Zal zo met onze kat Willem naar de dierenarts. Voor nu een fijne dag ondanks de warmte. 

Met deze kaartjes  






Challenge's 

zondag 13 juni 2021

Beterschaap

 Hallootjes!

En genieten jullie ook zo van het weer? Niet te warm vandaag, beetje wind. Mag van mij wel zo blijven tot de herfst. Mijn temperatuurtje, zit heerlijk onder het afdakje dit berichtje te typen. Vanavond waarschijnlijk nog even stukje fietsen. 

Ik wil je hartelijk bedanken voor de leuke berichtjes op me "flessepost" fijn dat het een lach op je gezicht heeft getoverd. Ik zat te genieten van de reacties en ook tijdens het maken had ik schik. Onderstaand kaartje heb ik gemaakt voor onze vrienden en tevens overbuurtjes. Ondanks dat ze beiden de 1ste vaccinatie hebben gehad toch Covid gekregen. Hij is op zijn werk besmet en heeft zijn vrouw aangestoken. Ze hebben behoorlijk last. Op bezoek gaat niet dus een kaartje in de bus gedaan welke ze vanochtend vonden.



Ze waren er blij mee appte ze al vroeg, missie geslaagd😊. Het schaapje is van MFT Farm Friends en zat nog in de verpakking. DSP is een oudje en zelfs lijntjes van een stickervel gebruikt...tekst in van Marianne design en rhinestones van de action. Gekleurd met Distress inkt en de achtergrond met Oxide. Wens je voor nu een fijne dag verder en blijf gezond! 



Challenge's 


dinsdag 8 juni 2021

Flessepost

 Hallootjes!

Ben ik zowaar alweer en ik wil je alleerst bedankt voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje(s). Ik ben vandaag thuis gebleven en heb qua werk niets gedaan. Ook niet ingelogd een dagje me time. Manlief naar werk en ik heb om 7 uur me bed nog even opgezocht, heerlijk nog even geslapen, wel de wekker gezet om te voorkomen dat ik een gat in de dag zou slapen. Half tien krantjes en koffie. Daarna wat op Marktplaats geneusd  want je weet maar nooit wat voor leuks je kan scoren. Afgelopen weekend nog 2 reverse confetti stansen en deze lagen vandaag al op me matje. Dank je wel Daniëlle.

Ook heb ik vanmiddag heerlijk gefreubeld en wat ik gemaakt heb zie je later. Uiteraard ook van het zonnetje genoten. Vandaag laat ik je kaartjes zien welke ik eerder gemaakt hebt en deze keer in de CAS stijl en geen sterkte of condoleance. Effe wat anders. 2 van de drie zijn bezorgd en deze blondine heeft vergeten eentje al op de foto te zetten. Ach mag de pret niet drukken toch...





De flessen en dahlia zijn van Darkroom door, giraffe van Katzelkraft  en tot slot hond en kat van Tim Holtz. Teksten Joy en SU. Inkt van Stampin Up en Distress gebruikt. Was even puzzelen maar het is gelukt om de dieren in de fles te krijgen. En de ontvangers waren blij verrast. Missie geslaagd dus.


Challenge's 


** Giraffe doet mee aan 4 seasons

zondag 6 juni 2021

Groene lift

 Hallootjes!

Hebben jullie ook zo genoten van het weer de afgelopen week, was prima buiten uit de wind. Helaas moest ik de gehele week werken, maar ach in de pauze buiten koffie drinken en lunchen is toch ook fijn.  In de avonduren samen met Johan de fiets gepakt en de drukte van de dag er uit getrapt. Genieten van de natuur en een ijsje, zalig! Ik ben niet zo van het foto's maken onderweg  maar deze kon in niet laten. Kijk ze eens trots zijn met hun drie jongen😍😍. Paps en mams werden gelijk allert.

Gisteren heb ik mijn hobbykamer opgezocht wat er waren een paar challenge's waar ik aan mee wilde doen er mijn buuffie vroeg om een sterkte kaart. Reden genoeg en buiten was het nat en kil dus....voor DCL was ik al te laat zag ik. Vliegt de tijd zo snel of was de periode om mee te doen korter dan anders??

De challenge van CAS on Friday en de Liftchallenge heb ik gecombineerd  en dit is het resultaat.  

De gebruikte materialen....
Van het blad een sjabloon gemaakt en daar de achtergrond mee gemaakt.  Het blad is van Stampin Up. Net als het DSP nieuwe Incolor kleur soft succulent. Allemaal verschillende groen tinten zoals je ziet.  Buuffie is blij en ik blij...missie geslaagd. 

Ik ga straks me hobbykamer in, buiten zitten wordt hem niet in het noorden. 15 graden momenteel en de wind is ook kil. Voor nu een fijne dag. 


Challenge's 

http://liftchallenge.blogspot.com/2021/05/liftchallenge-161.html

http://cleanandsimpleonsunday.blogspot.com/2021/05/challenge-206-colour-green.html?m=1