Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 7 september 2023

De Uitdaging #33 Hjerst / Herfst

Hallo,

Vandaag is het tijd voor de uitdaging met Janneke, haar opdracht luidde maak een herfst (hjerst in het Fries) creatie. Als we naar buiten kijken lijkt het meer hoogzomer. Toen ik gisteren naar huis reed uit mijn werk, mocht maandag weer begonnen,  was het 32 graden op de snelweg...pffft. Ik heb deze keer geen CAS kaart gemaakt meer vintage stijl ala Ina😉. Deze stempel van Magnolia lag al jaren op mij te wachten. Het DSP is van Joy! en ook al enige jaren oud. Voor de rest inkt gebruikt van Distress, Stampin Up en Zigs.  Het hekje is een stans van Magnolia. De randen geschuurd en bewerkt inkt.


Op het moment dat deze online komt ben ik onderweg naar me het werk. Ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en haar kaart kun je **hier** vinden. Voor nu wens ik je een fijne dag en geniet van het mooi weer.



6 opmerkingen:

  1. Een mooie kaart met leuke Magnolia.
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ze blijven toch wel leuk, deze Tilda's
    mooi kaartje is het zo geworden
    grtjs, martina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een heel mooie kaart, de stempel is erg mooi ingekleurd.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een schattig kaartje....heel erg leuk gedaan!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterende kaart met n leuke stempel Ina
    Groetsjes fan Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele mooie kaart heb je gemaakt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina