Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 30 maart 2021

hÄnglar and Wings, stoer voorjaar

 Hallootjes!

Wat een goed begin van de dag, het zonnetje schijnt. Nog te koud om buiten te zitten maar dat mag de pret niet drukken. Ik zou thuis inloggen maar je snapt het vast al.....nope ik ga lekker genieten van mijn me-time. Dinsdag is officieel mijn vrije dag, ik heb het nog druk voor 2 weekjes thuis ben maar hee de zon schijnt nu...en voorspelling zijn niet echt gunstig voor de komende dagen..

Vandaag wil ik je een stoer voorjaarskaartje laten zien, althans ik vind hem stoer maar oordeel zelf. Deze jongeman komt uit de Ren lycka set nummer 6 en heeft de prachtige naam Tulpanpojken. Behalve inktjes heb ik een tekst stans gebruikt uit en tussen me DSP vond ik dit papier. De cirkelstans is van Crealies en daar een stukje afgesneden.  




Ook deze keer ben ik de binnenkant niet vergeten...speciaal voor Nicole😉, deze vergeet de binnenkant nóóit  en het geeft een mooi extraatje voor de ontvanger. Het zijn geen traditionele kleuren voor het voorjaar maar dat moet kunnen toch?

Bedankt voor je reactie op me vorige kaartje(s) zo fijn om te lezen. Geniet van de zon en tot latersssss



Challenge's 

14 opmerkingen:

  1. Lovely card with a sweet image, thanks for sharing at Fab’n’Funky.

    Pat xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind je kaart heel leuk, mooie grote hugs erop, je hebt groot gelijk Ina geniet maar lekker, liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier in Brabant zitten we al rond de 23 graden Ina dus al lekker warm. Je kaart vind ik top in deze kleuren. Mooi opgebouwd ook met die grote tekst bij dat leuke ventje.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Stoer maar vooral ook heel lief dit kaartje!! En ja, de binnenkant is prachtig met het leuke tekstje en lieve manneke, ik houd daar van.. (maar dat wist je al ;-) Topkaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Helemaal mee eens, stoer en lief!
    Nog even en dan mag je genieten van je 2 weekjes vrij.
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha nee Nicole vergeet de binnenkant ook nooit! Wat een leukerd met moeilijke naam voor dat manneke! Hier is het nu 19 graden en ben morgen 1 dagje vrij ( ik denk lucky me) en dan nog 2 avonden voor mijn vrije paasweekend. Zo gek ons Nederland ineens weer mooie dagen nu en dan kakt het weer in, hoop dat je twee weken toch ga genieten Ina!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke kaart met dit stempeltje. Mooie binnenkant. . Lekker genieten van je vrije weken. Morgen ook een zonnige dag. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een enig kaartje. Voor Nicole dus..echt heel gaaf en ze vindt hem ook mooi...morgen wordt het een bijna zomerse dag. Lekker he? Ik ben vrij en ga daar echt van genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Kijk hem staan dan met zijn bosje tulpen, die gaat naar zijn vriendinnetje, dat zie je zo.
    Geen voorjaars kleuren inderdaad, maar wel heel erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat is je kaartje leuk geworden ! mooi gedaan
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke voorjaarskaart heb je gemaakt.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Just awesome and love how you finished the inside! Thanks so much for joining in the fun at our Sisterhood of Crafters challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.

    Darlene
    SISTERHOOD OF CRAFTERS
    DAR’S CRAFTY CREATIONS
    Please stop in for a visit!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind hem ook stoer, de tekst en de tinten samen zeker en het ventje is lief, maar kan er prima bij! Je hebt de binnenkant ook mooi mee laten doen, zie ik! gaaf kaartje, Ina. Het was heerlijk weer afgelopen dagen inderdaad, best jammer dat het nu weer een stuk kouder is.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Via, via ben ik op je blog terecht gekomen en wil toch wel vaker een kijkje nemen. Je hebt een STOER kaartje gemaakt Ina. En misschien snap je het al.....die stans van Crealies is echt heel MOOI.
    Liefs Wilma ☺☺☺

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina