Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 14 juli 2020

Lang leve jij - hAnglar&Wings

Hallo allemaal,

Wat een heerlijk weer gisteren. 'S avonds naar me werk hebben we de fietsen gepakt. Fijn de wind door de haren en onderweg lekker bij het kanaal gezeten. Even de drukte van de dag achter me gelaten. En nu vanochtend...ahhh alweer regen op me vrije dag. Kan beter blijven werken...hebben jullie goed weer.

Het afgelopen weekend dit kaartje afmaakt, deze dame was verontwaardigd aan het kwaken op me hobbykamer...haar broer stond al op een kaartje en vermeld op me blog....this toch wat met die kikkers van tegenwoordig. Heb wederom  een allegaartje
gebruikt en vrolijke kleurtjes kunnen we wel gebruiken...bij gebrek aan zon vandaag.


Mevrouw de kikker komt van set Små Grodorna van HÄngler and Wings. Tekst is van Joy net als de randstans.  Bloemetjes, kaderstans en inkt Stampin up. Dots uit eigenvoorraad.  Me verplichte kost is klaar voor  vandaag en als het weer zo blijft ga ik straks aan de freubel. Wens je een fijne dag  en bedankt voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje.


Challenge's 





14 opmerkingen:

  1. Mooi kaartje Het wer klaart hier nu op .
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lekker vrolijk kaartje! Hier regent het de hele dag al!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je bent echt een pechvogel Ina...maar goed dat jullie zo van gisteravond hebben genoten en ja vandaag totaal ander weer, hier ook hoor! Ik hoop op beterschap voor je en op de eerst volgende vrije dag/dagen GEEN REGEN hebt!!! Wel een keigaaf kaartje met mw. kikker en die heeft het enorm naar haar zin op haar badlaken hihi En ik denk dat je wel ondergedoken bent in je hobbykamer vandaag!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ach, wat een lieve kaart.
    En zó vrolijk in deze kleurtjes.
    Gelukkig hebben jullie gisteren de boel de boel gelaten en genoten van het zonnetje, nu was het super slecht weer, maar dat is dan toch minder erg.
    Lekker freubel weer, ik fijn toch?!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja, gisteren was het geweldig! Goed dat je ervan genoten hebt op de terugweg.
    Je kaartje is superlief! Leuk die rand met bloemen en de kleuren zijn heerlijk zomers. Dank je wel voor het meedoen bij ons van K&K.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja, dat kan ook niet, haar broer wel en zij niet! Maar ze oogt vrolijk en blij nu op je superleuke kaart! Schattig die bloemetjes erbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Weer een gezellig kaartje met miss kikker. Gezellige dag gewenst.
    groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel leuk deze kaart Ina. Het weer is wat onstabiel inderdaad... vandaag weer wat minder niet koud... gisteren was het redelijk. Heb nog een boodschap 19 km verderop gedaan met de fiets... he weekend wordt het beter. Hopelijk heb je dan vrij. En anders maar aan de knutsel we vermaken ons altijd wel toch... groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Weer een vrolijk kaartje geworden zo..laat mw kikker maar lekker liggen zo dan blijft het zonnetje vanzelf schijnen 😉

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een supervrolijk kaartje met mevrouw kikker ze heeft zin in een feestje
    groetjes cellen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie kaart met deze kwakende dame!
    Dank je wel voor je deelname bij K&K.
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Thank you for joining us at the Crafty Sentiments Designs DT Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Cute card. Love the little flowers. Thanks for joining the challenge at Love to Craft Challenge Blog.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina