Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 13 april 2021

Hamertje tik door Tilda..

 Hallootjes!

Alleerst dank je wel voor je reactie op me vorige kaartje. Blijft leuk om te krijgen en lezen. Ook vandaag  is het nog niet echt lente in het hoge noorden. Veel bewolking, weinig zon en vanochtend was het ramen krabben...niet voor mij...ik heb me bedje weer opgezocht toen Johan naar zijn werk ging.

Ik had verwacht nadat tulpanflicka op haar gewenste kaartje stond de rust zou weder keren in me hobbykamer. Helaas kwam ik bedrogen uit, Tilda zat ongeduldig met haar hamer te tikken. Zij was aan de beurt om gebruikt te worden vond ze, aangezien de buuf  op korte jarig zou worden en die altijd aan te klussen en freubelen is. Oké oké dan mag jij nu. De buuffen zijn van de vintage stijl en kleuren daar dus ook rekening mee gehouden en tussen mijn papierblokjes een "oudje" van FAB(U)LOUS er bij gehaald.  Toen ik aan de tekst toe was appte de buuf of ik de hond wilde uitlaten...ging niet goed met moeder en het was wachten op.... moeder overleed op 95 jarige leeftijd, 2 dagen voor de buufs  verjaardag. 

Toch heb ik het kaartje bij haar door de brievenbus gedaan op haar verjaardag zodat ze wist dat wij aan haar dachten en ook deze dag niet ongemerkt voorbij wilden laten gaan. Ze was er blij mee en vond het ontzettend lief liet ze weten. Daar gaat het toch om.

 

Ik weer gekleurd met mijn favoriete inktjes, cardstock is van SU, tekststans van carddeco en stempel is een oudje van  Magnolia.  In 2014 dit stempeltje  voor het laatst gebruikt en dit kaartje meegemaakt.  Voor nu een fijne dag verder en tot latersss.



Challenge's

http://craftyhazelnutspatternedpaper.blogspot.com

http://kreativtanten-challenge.blogspot.com/2021/04/52-punkte-oder-streifen-dots-or-stripes.html


14 opmerkingen:

  1. Toch lief om alsnog deze mooie kaart bij je buurvrouw in de bus te doen Ina. Het zal haar zeker goed doen om een "knuffel" in kaartvorm te krijgen.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey hallootjes Ina, wat weer een uitgebreide babbel hier. En lief om je mooie kaartje evengoed bij buuf door de deur te doen. Hier een heerlijke zonnige dag vandaag en eindelijk minder koud, heb mij prima vermaakt buiten.
    doeiiiii Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier wel zonniger maar nog steeds beter....
    95 is toch een lang leven al blijft het verdrietig dus je buuf had je lieve Tilda echt even nodig!
    XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoe leuk Ina je kaart, ze staat er prominent op. Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geweldig leuke kaart heb je gemakt. Mooie kleuren en het dp is er mooi bij. Jd dbg er weer een mooi verhaal van gemaakt. Gelukkig dat het warmer wordt.. De wind is wel erg koud nog ..april doet wat ie wil! groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie kaart! Gelukkig maar dat deze meid even van zich liet horen, ze maakt de kaart helemaal af. Je designpapier vind ik supertof, erg mooi van kleur!
    Groetnis Nynke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie, lieve, vrolijke kaart!!
    Ik kan me voorstellen dat je even getwijfeld hebt of je deze wel in de bus wilde doen, na het overlijden van haar moeder, maar goed dat je het toch gedaan hebt!!
    Ze weet nu dat je aan haar denkt en het verjaardag niet vergeten bent.
    De knuffel tekst past er zeker goed bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een ongeduldige dames heb jij in je hobbykamertje zitten. Ik ga er vanuit dat ze nu weer een poosje rustig zijn. Ze lenen zich in ieder geval wel voor hele mooie kaartjes en je hebt ze tevreden gesteld. Dit kaartje voor je buuf is mooi! Zo is het leven nu eenmaal. We knijpen er een keertje weer tussenuit. En dan is 95 een hele mooie leeftijd. Dus een knuffel is altijd fijn, ook op haar verjaardag.
    Liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke kaart. De Magnolia stempels blijven leuk. De kaart al de buurvrouw vast goed hebben gedaan. Lieve groet, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. En Johan maar werken.....en Tilda ook. Ze heeft je zeker wakker gemaakt met haar getimmer.
    Het lijkt me helemaal geen pretje om jarig te zijn 2 dagen na het overlijden van je moeder. Toch heb jij voor haar een MOOI knuffelkaartje weten te maken.
    Liefs Wilma ☺☺☺

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super süß :) Gefällt mir sehr gut.
    Danke für deine Teilnahme bei den Kreativtanten.
    Viele Grüße Andrea

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Cute card. Thanks for joining us at CHNC Patterned Paper Challenge this month.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina