Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 2 november 2021

Hip Hippo Hooray

 Hallo!

Alles goed daar aan de andere kant van het scherm? Hier alles zijn gangetje, ons weekje vrij zit er helaas al weer op. We zijn veel op pad geweest, iedere dag wel iets buiten de deur gedaan dus je snapt het al weinig geknutseld en de tablet lag veel ongebruikt in de kast. Heerlijk hoor. En nu het gewone leven weer. Gisteren weer gewerkt...mailbox vol en ook nodige afspraken zijn gepland door mijn collega's. Kortom ik verveel mij niet op het werk. Druk druk en ja ook bij ons de nodige zieken momenteel. Gelukkig geen Covid. Veel verkouden/grieperig en de gezonde ziekte zwangerschap genaamd😄. Tot mijn spijt vertrek er binnenkort een ondersteunende collega waardoor de werkdruk zo tegen het einde van het jaar alleen maar toe neemt...dus de kans is groot is dan je mij minder vaak leest. Enfin we wachten maar af en hopelijk komt er snel versterking bij. Kan maar op één plaats tegelijk zijn en één ding tegelijk doen. Al hoewel vrouwen....hahaha.

Maar hee zondag toch nog even gefreubeld. Poosje geleden een polaroid stans gekocht en deze kon ik nu mooi uit de verpakking halen voor de leuke challenge bij Dutch Card Lovers waar een polaroid frame word gevraagd. Van MFT de Happy Hippos van stal gehaald. Retiered DSP van Stampin Up, bij passende inkt van SU. Witte gelpen en tenslotte nog Smokey Grey van Versafine en voila  onderstaande kaart is "geboren". 

Zelf vind ik hem geslaagd en ben benieuwd  naar je mening. Het is alweer CAS maar dat vind ik heerlijk om te doen. Niet altijd even makkelijk maar zo leuk vind ik.  Gelijk mijn nieuwe watermerk erop. Heeft Janneke voor mij gemaakt, zo blij mee. Tige thank Janneke!! 

Tot slot wil ik je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje(s) en blijf gezond. Ik ga me hobbykamer opzoeken voor mijn relax momentje en dan vanavond maar eens kijken wat ze nu weer bedacht hebben....


Challenge's 

https://dutchcardlovers.blogspot.com/2021/10/dcl-351.html

https://aaabirthday.blogspot.com/2021/11/game-31-animals.html

http://craftyanimals.blogspot.com/2021/11/challenge-56-change-of-ownership.html

https://happystampin.nl/2021 #stampin-uitdaging-2


22 opmerkingen:

  1. Leuke challenge hè die polaroid, je hebt er een schattige hippo voor gebruikt op je CAS-kaart, vind ik altijd knap want ik het lijkt simpel maar is het echt niet!
    Sterkte op het werk XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaart met de nieuwe stans ik hou van CAS. Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Ina, deze is ook weer heel leuk. Wat gaaf die polaroid stans. Komt nu helemaal goed uit met de challenge van DCL.
    Fijn dat jullie zo'n goede week hadden.
    Wel jammer zeg van je collega. Hopelijk komt er een plaatsvervanger.. Sterkte alvast met de drukte weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt de polaroid heel mooi gebruikt met je hippo Ina! Een week vliegt om hè, maar lees allemaal leuke dingen gedaan. Nu staat extra drukte voor de deur op je werk, hopelijk ook nog beetje tijd voor de hobby.
    Mooi watermerk heb je Ina.
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. CaS vind ik mooi hoor! En gaaf dat de hippo uit het frame steekt! Mooie kaart zo!
    Hier is het heel druk, maar, anders als vorig jaar, ben ik zodra de zon schijnt zoveel mogelijk buiten; ik heb het nodig om me te wapenen tegen griepjes e.d. en het helpt om zo de donkere periode goed door te komen... Sterkte met je werklast! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. adorable card, love the double frame. Thanks for joining us at AAA Birthday, hope to see you again. Tina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super leuke kaart met het polaraid frame!
    Leuke tekst heb je erbij gezet!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke invulling van het polaroid frame Ina. Lekker feestelijk. Een mooie vrolijke kaart.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een schatje! Die hippo is zo leuk. Groeten, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke hippo siert jouw polaroid frame, Ina! Een gaaf kaartje, eenvoud siert! Ik houd ook van CAS. Fijn dat je meedoet met DCL! En sterkte met de drukke tijd, hopelijk ook tijd om even te ontspannen met de hobby.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Love it! I love how you stacked the polaroid die cut! I love that die.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super leuke kaart Ina ;o)
    Heel graag gedaan, en veel plezier ermee ...

    Ik vind het leuk dat jij je kaart hebt gelinkt bij mijn uitdaging ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh how sweet and adorable. Love the balloons too. Thanks for playing at AAA Birthday, hope to see you join in with future challenges too. Stay safe and keep crafting!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heel erg leuk je kaartje weer.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik houd wel van CAS kaartje en als je door de drukte op het werk wat minder tijd hebt is het ook fijn om je kaartjes wat sneller te kunnen maken. Wat toevallig dat je net een nieuwe polaroid stans had gekocht. Perfect voor deze challenge, het kaartje is heel leuk geworden. Dankjewel voor je bijdrage aan de DCL challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke kaart met de polaroid. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leukerd Ina! Zo grappig met het nijlpaard een leuk gedaan met de polaroid erop. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt voor de polaroid-challenge van DCL. Bedankt voor het meedoen!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  19. I love your card with various pattern papers and my favorite color combination of yellow and blue that you used is so calming. Thank You for playing with us @aaabirthday challenge.. DT Dhruvika @the_cardogram

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Adorable and fun sentiment! Thank you for sharing your beautiful creation at AAA Birthday and good luck! xx Valérie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Very cute! I love the hippo and the stripes. Thank you for joining us at AAA Birthday and I hope to see you joining our current challenge too where we want to see easel cards!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina