Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 14 april 2024

Zebre en de Art Specially

Hoihoi,

Wat hebben we gisteren genoten op de Art Specially in Nijkerk. Zoveel leuke dingen gezien, gekocht en inspriratie opgedaan. Daarnaast nog 2 workshops gevolgd. Eentje bij Ludiec stempels en Kri_eet, ook deze heeft gave Nederlandse teksten.  Daarnaast vele nieuwe maar ook oude blog/Instagram vriendinnen ontmoet. Waaronder GerJanne, Nelleke, Margriet, Wendy, Theresia, Folkje, Janneke, Inge  kortom we moe maar voldaan terug naar het hoge noorden. Onderweg naar huis hebben we dag afgesloten door uit eten te gaan. 

Vandaag nog een kaartje met één van mijn nieuwe stempels, Johan was wederom zou lief om ze voor mij van EZ mount te voorzien...


Deze stempel is van Katzelkraft, zebre baskets KTZ 317. Is één van de nieuwe serie. De tekst ook van Katzelkraft, enjoy quotes KHZ 291. Deze is een paar jaar oud.

De "buit" van gisteren....




Ik wens je voor nu een fijne dag  en dank je wel voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje(s).






5 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart heb je al gemaakt met je nieuwe stempel. Hij is ook wel heel erg leuk met zijn sneakers aan.Je hebt heel veel mooie nieuwe dingen gekocht zag ik. Heel veel knutselplezier gewenst.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja..... het was superleuk jullie weer te zien! En wat ben je snel om deze kaart te laten zien. De kaart is echt zo leuk met die zebra. En ik zie al dat ik volgend jaar een aanvraag bij ga doen voor een afdrukje van die giraf!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk en grappig kaartje, mooi
    veel plezier met je nieuwe aankopen,
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super leuk kaartje Ina!
    Je hebt lekker geshopt....daar zien we vast nog mooie creaties van voorbijkomen mettertijd!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gave kaart! Die stempel heb je snel gebruikt, maar hij is ook wel heel erg leuk! Leuk met die hippe roze gympen.
    Ik vond het zaterdag ook heel leuk op de beurs, misschien zijn we zo wel langs elkaar gelopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina